Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amin pa da i ovo zazivi, ne mogu izaci sa drustvom da ne smrdim kao lesina posle toga. Da ne pricam o sjedenju na licu mjesta, uzas.
Uh jesu dobri! Kad je vlada tako dobra i brine se za zdravlje stanovništva, zašto onda ne napravi konvenciju za zaštitu naroda od gladi i siromaštva? Hoće,ali malo sutra! Veće su prijetnje za zdravlje siromaštvo,glad i bijeda,nego duhan i duhanske prerađevine.
Ja ne pusim ali se slazem, valjda bi prvo trebalo obezbijediti materijal u bolnicama, od zavoja do reagensa, nema nista. Pusacu ili nepusacu je isto, ako im se bilo sta dogodi, u nasim bolnicama im je smrt.
sve opijate potpuno zabraniti, normalne kazne uvesti, bilo to alkohol, cigarete, marihuana ili kokain. klasifikacija jačine se samo odnosi na visinu kazne
i debile poput tebe strijeljati
Duhan nije opijat, moronu...
sta je lakse dobit? sidu ili rak?
Zavisi sta pushis. ;)
goruci problem u nasoj drzavi !
I jeste da ti pravo kazem.
sto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)