Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce ko Dzenet zaraditi?
svaka čast stara gardo ... počivaj u miru
Šehid. InShaAllah!
@Vlado Što pacijent? Čovjek je pomogao pomagajući drugoj osobi i poginuo davljenjem. Pod pretpostavkom na nije činio djela velikog širka i velikog nevjerstva, Allah swt će ga uvesti u Dženet. Šta je tu za "pacijetna"?
@Vlado Moje ili tvoje poštovanje (ili ne poštovanje) ne vrijedi ni pišljiva boba!!! Bitno je kako ćeš se pojaviti pred Gospodarem swt. Ono u šta vjerujem (da je Kur'an Božiji govor, i Muhammed saws Božiji poslanik) vjerujem sa ubjeđenjem kao što je ubjeđenje da će se pokisnuti ako izađeš na kišu, bez zaštite naravno! Nisam njegov Šehadet iznijeo kao činjenicu nego sam rekao InShaAllah, što znači Ako Bog Želi. Meni se tako čini, a Allah swt sigurno zna!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
dici mu spomenik u celincu... heroj !