Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tango zbog toga sto se u klubu Crystal strankinje bave umjetnickim plesom u tangicama a Cash zato sto nakon plesa i odabira od strane klijentele uzimaju gotovi novac a ne placaju porez drzavi. Treba kurave oporezovati sa 17% i sve OK :-D
@KHAN, ZAŠTO ZAPINJEŠ ZA RELIGIJU? Ti misliš da kriminal i prostitucija ima veze sa religijom? Ima jedino taliko da je religijom zabranjeno baviti se ovakvim radnjama. Vidim da ti je cilj provociranje religije. Hajde ohladi malo i bavi se temom, ali bez uplitanja bilo čije religije. Kriminalci nisu u tim sferama, tako da ti je komentarisanje na taj način besmisleno.
To Khan jarane sve si u pravu,svi ovi su satro veliki muslimani,petak dzuma,selamaju se malo stranka,a kriminal im iz ociju viri!
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
A meni Alic Vahid truni o patrotizmu i on mi ko organizator otpora jest alu .u.cu smrad jad fuj fuj ako te jos jednom vidim na obiljezavanju Dobrovoljacke j.bo si jeza u leđa
Hebo li vas Kakir 😊
Mislili dzaba para na picki ha ha
Nema dzabe ni kod stare babe
ovo bi moglo biti riješeno već na Kantonalnom i to na istu folušku kao i Arslanagići
Elvira bona opet ti ovde a djeca bez vecere legla...
efendija, selam...gdje si ti sve ove dane? klix je totalno bezze u zadnje vrijeme, sve usko-umno i malo tupavo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glavni Organizator,I sef Bande Alen Čengić Glavni Organizator i Koordinator Festivala:"Baščaršijske noći" Alija Čengić,njegov Babo(SDA) Primjecujete li neku razliku ,i!!!!!!!!
Ispravka krivog navoda :-D :-D. Nije Alija organizator ni "noći" ni "zime"...Spahić je. Dužan je i Bogu i narodu zbog tog. :-D
A sto niko ne pise o svim sarajkama sto su kao otisle u svicu da rade kao plesacice i konobarice
Djesu u Svici haj mi adresu posalji ..
ne zna se ni ko guzi ni ko jebe
A ko su prostitutke, nase lokalne macke, ili neke Hukrajinke?
A ko su prostitutke, nase lokalne macke, ili neke Hukrajinke?
Iz srbije imas ih dosta na fb udze u cristal stranicu i tu su ti sve
A ko su prostitutke, nase lokalne macke, ili neke Hukrajinke?
Srpkinje
Kad sada počnu da rade veze i vezice, mito i korupcija, hahahaha
I tako policija uradi svoj posao, a onda sudstvo zakaze i zlocin nagradi malom kaznom kao neki dan u slucaju onog silovatelja djeteta koji je dobio 2,5 g zatvora.
ova anida je lezba, yebo je otac mrtvi
Čuj lezba, boli me kuratz šta je, nego mi smeta što i nas i državu pokrade ko zadnje levate...
@apgang....???....majmunski put? ... ko god da je ta zena , ti si sigurno sto hiljada puta gori od nje ...
pravi Dzentlmen Utaji Ga i suti
_"Tužilaštvo je Kantonalnom sudu u Sarajevu uputilo prijedlog za određivanje mjere pritvora. Ročište će biti održano večeras u 19 sati, a odluka o mjeri pritvora moga bi biti donesena u naredna 24 sata." Nadam se da će Kantonalni sud uvažiti prijedlog Tužilaštva, pa će ovaj put banda ostati u pritvoru. Bilo bi realno da tamo ostanu.
Sve je meni jasno al za ove prostitutke nikako,kako ja nemogu saletit takvu kad me kriza drma.