Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
HVALA BOGU NEK JE I OVO USVOJENO VEČ JEDARED Aj take beer!
jasam najveci politicki mislilac u bosnjara ane ona dva katolicka farizeja dva manijakalno depresivna frazera mile kukic i slavo lasic
kalo vako nista ne znate
Ovo je samo još jedna igra dodikovih političkih falangi.Popis traže da zaokruže svoj genocidni put.Naravno,koristiti će ga i za nove spiskove izmišljenih ratnih zločinaca među Hrvatima i Bošnjacima.Jedan veliki FUJ za poliztičare u Federaciji koji za svoje fotelje skidaju gaće i pred svjetom i pred onom četničom.Haram,haram,haram.Prodane,razvraćene,smrdljive dolafuše.
Ja ne mislim jer sam paglu.
Jao kako je većina ljudi u ovoj zemlji napaćena glupostima,u svemu vide nešto loše.Tuga me uhvati kad čitam komentare.Nakon 1991. godine prvi popis,radujte se! Nakon ćemo imati relevantne podatke ! Ovo samo može značiti napredak...mislite tim glavama malo !
@Scruples: Ti ne poznaješ osnovnu historiju države u koju se zaklinješ i koju, navodno, voliš. Dakle OSNOVNE stvari ne poznaješ, a kad je stanje takvo-kakvo jeste s tobom nema svrhe raspravljati o bilo čemu jer ti na bošnjačku naciju gledaš na totalno pogrešan način. Da si čitao historiju vlastite zemlje umjesto djela Michaela Foucalta ne bi ovdje pričao nebuloze i prosipao se unaokolo glupostima. No dobro, vjerovatno ti je društvo na isti način indoktrinirano kao i ti pa se između sebe savršeno dobro razumijete.
a jal se zajebasmo majko moja ko nam je kriv sto nijaz nije bio pametan ko milodjukanovic alijepo nam je govorio halid causevic mi mislili covjek budala kad ono ispade jedini mussliman koji je umio politicki misliti
Nije ovo kapitulacija starnaka platforme, nego pobjeda evropskoga puta BIH. SNSD je ulozio velike napore da se ovi zakoni donesu, isto kao i zakon o novoj licnoj/osobnoj karti. BIH je drzava kompromisa, i samo kao takva moze opstati. Jer sjetite se, 2005 nakon formiranja OS BIH, kasnije i SIPA-e mediji u RS-u su pisali o kapitulaciji RS-a. A vremenom je se pokazalo da do toga nije doslo, pa nece doci ni sada do kapitulacije F BIH , odnosno BIH
@ -.- Gdje si, u mom komentaru, uspio procitati da \"Bosanac\" nosi etnicku vrijednost? Primjecujem da si vjest demagog koji bi drugima, putem fiktivnih argumenata, da namece sram jer ne osjecaju privrzenost ka arbitrarno odredjenom te posvecenom porijeklu. Ja, svojim dijelima, ne odajem etnicku pripadnost niti se istoj (bilo kojoj) priklanjam. Jedino sto za sebe mogu tvrditi jeste da zivim u drzavi koja se zove Bosna i Hercegovina te da sam Bosanac i Hercegovac. Svrstavanje u grupe sluzi segregaciji te uzgajanju potencijalne mrznje koja biva iskoristena u fasisticke svrhe stvaranja \"drugog\". Foucault bi ti mogao pomoci tu. Udalji se od zablude da se, prozivajuci druge neukima, penjes na hijerarhiskoj ljestvici drustveno osvijestenih. Nemoj to ciniti... zarad sebe i onoga sto nastojis odaslati drugima.
Mene niko ne razumije. Ja sam ne shvacena osoba i paglu sam do bola, a sto sam ko kr.me debelo to necu ni da spominjem.
@Scruples Ma to nikome ne smete bolan, budi sta hoces. Pusti i nas da budemo sta hocemo i da ostvarimo nase nacionalne ciljeve. Zasto vi Bosanci nas drzite u vasem zatvoru?!
Tko to vidi BiH kao DRŽAVU ?? Tko ?? Ima li baš toliki i takvi idiota da Bih vide kao državu ?? Osobno tvrdim da je ZLOČIN protiv čovjeka UPRAVO ta država BiH , a posebno FBiH grobnica Hrvata !!
Ne gubite iz vida da je juče usvojeno entitetsko državljanstvo, što će biti osnova za nacionalnost.