Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba glasat za komsica
SNSD nece ucestvovati, jedino ako bude trebalo akcize izglasat onda ce ucestvovat...hahah
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hot24.top
opalis Spiricu cvoku, kazes na kafi koji su sljedeci i onda usvajaju ovi nasi poltroni sta hoces i kako hoces. Bravo USA samo po guzhici nasa stoka ne reaguje ni na sta drugo.
Jedino SNSD drzi do srpskog obraza i srpske casti. Bravo pozdrav za gdina M.Dodika od Bosnjaka iz Hadzica FBIH.
samo jasi, svi smo nasi ...
🇧🇦🇧🇦 Hadžikadić je jedini stvarni nezavisni kandidat sa kapacitetom da napravi zaokret na političkoj sceni BiH. Realno, sve ostalo je manje-više stranačko - i zna se čiji su poslušnici. Kako bi se razbila medijska blokada pratite FB stranicu (http://fb.com/mirsadhadzikadic) i učestvujte u narednom 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovoru u utorak 18.9. od 18:30 do 19:00 h: https://www.facebook.com/events/626727081055505
SVE SE MOŽE KAD MEĐUNARODNA ZAJEDNICA HOĆE.MOGU ONI SKINUTI NAMA OVU LUĐAČKU KOŠULJU KOJU SU NAM NAVUKLI,ALI NEĆE JER NJIMA ODGOVARA DA BUDEMO OKUPIRANI.
Kosarac tek stigo sa Parade ponosa u Beogradu, pa nije stigo da glasa, moro traziti vazelina po radnjama...
eto Mile mogu i trebaju ljudi da rade sto jeste dosta je tebe i tvojih stranacki govana..svaka čast ..
Nemorate ni glasati mi cemo vam praviti zakone a vi gledajte reprizu.
Klosarac i njegovi posranici od muke su odjurili svi redom na sampite i njesra.Majkicka i Markovicka svojim bacvama odmah po dvije wc solje poklopile
A Komšić spava li spava.
Može Međunarodna zajednica sve ako hoće. Ipak, svuda oko nas vidimo šta neće da uredi...
SNSD moze da ga pusi.