Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje dvije godine? Jel\' \'ratna\' 1996. i 1997.? Dokle ce ovaj narod izdvajat za uhljupe, koje sad treba i trajno obezbijedit? Ja vojske i \'ovana!
U BIH TREBA NAPRAVITI SAMO 2 STRANKE: LIJEVA I DESNA I ONDA GLASATI , A NE SVAKO SELO 20 STRANKI .I IZBORI SVAKE GODINE , NEK VAM JE BOG NA POMOCI.??
hoce li ovo tihic da sve borce bosne i hercegovine u penziju pred referendum genocidne tvorevine, i to radi po odredjenju i naredbi borisa tadica i dobrice cosica? nema boraca, nema odbrane drzave....fino fino, drzavu vam tihic sa spiricem upropasti!