Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za najbolju kantonalnu vladu i skupstinu u posleratnom peridou..jos malo da par ministara pocnu agresivnije raditi...
@amy88 a zasto pises ekavski? yebe te sandzacko prijeklo?
Svaka cast, pokazite kako moze u KS pa ce moci i dalje!!!
Kome kurvatima >
A što poštenjačine demokrate ne pokrenete inicijativu za zaštitu prava većine ukidanjem diskriminatorskih zakona kojim se namještaju konkursi? Aaaa, ne, ne možete ni vi svoje uhljebe postavljati. Mažete oči glupanima s ovim inicijativama. Kakva ugroženost više, posao pošteno.
Svi normalni su manjina u BiH, pa tako i u KS!
Bravo, tako se gradi istinska demokratija. Korak po korak, valjda ćemo i mi jednog dana do nje doći, barem za buduće generacije.
Znaci rvati su sad zastupljeni, jel tako hahahahahahah
Svaki građanin ima pravo da bira i biti biran,svaki glas je iste težine.Nažalost u genocidnom i UZP ovskom dijelu to nije tako.Ako nisi jedab od ova dva uhljupa ti si donji.
Lijepo, ali ako se tim manjinama ne budu smatrali Bosanci, Bosanci i Hercegovci i sl. Jer će ta mjesta opet zauzeti Bošnjaci koji se stide svog imena ili beskrupulozni pojedinci koji radi fotelje mijenjaju i nacionalnost.
Bravo za skupstinu, Narod i Pravda zajedno sa drugim strankama je zaista u sluzbi naroda
Ma bravo ! Svaki dan kad otvorim Klix vidim pomake ove nove Vlade, jos samo da opstine preuzmete i bas nas briga. Svako zasluzuje kako glasa, ostali jadni dijelovi BiH me savrseno ne zanimaju !
Pa to je BiH a ne SDA , daj sve u saraJvo daj samo nek je musliman, nek krade nema veze nek je musliman