Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A novinare koji siju smutnju i rade za razne obavjestajne sluzbe?
zar ne bi po medjunarodnoj konveciji trebalo da glasi Sva su lica pred sudstvom ista sto znaci da nema veze ko je napadnut da li je novinar dijete dedo ili pak neko drugi i cak oni koji nam nisuz dragi svi oni bi morali da budu isti pred sudom. Sad ce svaki novinar koji napravi belaj a zu sebe ima fotoaparati ili diktierfon biti malte ne imun pred zakonom. Koji ste vi munafici...
A napad na kamere foto aparate itd
Znaci SDA-HDZ iako sudrzani podrzavaju napade na novinare...ovo ti je ko da se ne zamjerim. Bravo za zastitu novinara....iako imaju svojih musica.
Smradovi i jedni i drugi ne zna se ko više laže dal novinari ili političari....
ko kaze da se ne moze boriti iz opozicije? dok svoju izdaju gradjanske opcije i uhljebljenje df pravda nekakvom borbom u kojoj je samo najobicniji privjesak, ovo pokazuje da se moze boriti iz opozicije. izvrsna vlast, podjela plijena, uhljebljenja na mjestima ministara, direktora i savjetnika veze nemaju sa borbom za bolje drustvo. parlament je mjesto gdje se donose zakoni, a tu se pikaju samo ruke.
@zlipke pa kaze, zatupnici u klubu sda bili podjeljenjog misljenja. pa ja, gdje ce glasati protiv huse cesira. da se radilo o inicijativi za napad na kameru, onda bi vjerovatno glasali, ovako...
Zidovska klopka izazivanja svadje su danasnji mediji ⛔⛔⛔