Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svicarska bi bankrotirala.Federacijo primi moje saucesce.
@tudijahimdzo ne brini ti za nas samo neka nam vrate dio koji Jadni narod ostavlja po Kladionica i biće za sviju a ako ne e onda bi se moglo svašta desiti
Jadan je narod ako nafaku trazi po kladionicama
Ti su vas ljudi branili, vi sto se zalite na buduce akcize... Kako vas nije stid...
znacemo kad objave registar
'Da bi ova dva zakona stupila na snagu moraju u istovjetnom tekstu biti usvojeni i u Domu naroda Parlamenta FBiH. ' Dakle, nista od ovoga, ovo je u stvari samo kupovanje vremena do izbora...
Kako sam shvatio dodatak bi trebalo da dobiju borci koji nemaju nikakvih primanja, po tom ispade da ovi sto protestuju nece dobiti nista jer ocito svi imaju neka primanja u protivnom odakle im za cigarete, mobitele i ostalo sto se vidi na slikama sa protesta.
Ma predizborna. Zar ovi borci fakat vjeruju sda? Jos jednom se pokazalo da stranke lijeve orijentacije trebaju voditi BIH,Bukvarevic ministar 4 godine a Helez koji je bio prije njega dogovara sa borcima.
I sada ce nas zasuti raznoraznim akcizama, tarifama i carinama da bi ovo pokrili. Ili jos gore, da se ovo na dug stavlja pa da nikada ne otplatimo. Treba ukinute ove neodrzljive socijalne programe sto prije, inace ce ce Bosna imati stanovnistvo sa prosjekom od 60 godina.
A vidi ovo..pogled laika...sve usvojeno...OSIM FINANSIRANJE BORACKIH UDRUZENJA...e sad...nek objave moje podatke na registru..super..kakve to veze ima sa politicarima? NIKAKVE. Izvolite registar....al se vanago cuva kome pare idu iz budžeta za nevladine organizacije. GDJE SU TE REVIZIJE; UIO ITD...nevladinih organizacija....NEMA IH. Ukinite nevladine organizacije (pozadina politicka), para za isplatit kamara.
Ovo su usvojili jer su svjesni da vladaju jos par mjeseci pa novoj vlasti ostavljaju teret placanja neradnika
Nisam znao da ako se boris da prezivis i odbranis svoj 'prag', svoje majmilije, svoju zemlju da mozes to poslije naplatiti? Znaci ovo su placenicke vojske koje sada moramo finasirati?? Treba bacit bombu, veliku, i pobit sva govna balkanska jer ovo nisu ljudi.
borili ste se za goapodu koja laže i krade...
rat opet glavna tema u drzavi ovo je podrska onim koi su ubijali za vlast i opet ce ako treba ubijat civile palit klat mislim na sve strane nema narode bez rada nista treba to sve finansirat sreca pa sam otiso na vreme nek je normalnom narodu Bog na pomoci
Usvojen je zakon radi izbora koji se nikad nece provesti kao i svi drugi . Bio sam borac i nikad nisam nista ocekivao za to i nikad nista dobio . Zamislite da neko 22 god poslije rata teazi prava !?
Bravo. Ovo je jasna poruka mladima da ovdje nemaju šta tražiti ... Treba se iseliti ...
@MostaracOdDo ti kad si budala ti ostani pa hrani sve te uhljebe
Usvojen zakon, borci ne protestuju vise... i sad nam je kao sve uredu u drzavi? Jest al u k.. , država nam se zasniva na 2 entiteta i 1 distrikt. 1 entitet je osnovan na genocidu. Boli ove u foteljama briga, čak im i odgovara ovo. Samo nam se smiju.
Ko je god donio, dopustio i od boraca nije zaustavio zastavu izdrkotine hzhb u Sarajevu, sahranio svoju djecu dok je živ............izdrkani Bošnjački borci neradnici koji prosite poserem vam i popišam familije..............niste se borili za pare nego za državu mater vam vašu.......ovako postadošte plaćenici
Sad citam Faktor, ne mogu da vjerujem sta u kratkom vremenu Kratki zaposli SBB kadra!!! A sve fol on finiiiiii, koji je to klosar.