Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobit bagru!
Vas 99% pojma nema sta se nalazi u tom zakonu i kako se definiraju registraciona podrucija ali pljujete po ovome zato sto vam je neko rekao da je ovo lose po drzavu.
@h8er I ti si troprstaš, naravno da podupireš ovaj zakon!
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Bosnjak sam al samo mogu reci svaka cast Dodiku. Pa covjek u ovoj drzavi radi sta hoce. Radoncic i Lagumdzija bi dali guzice za fotelje.
skupo nas kostase njihove fotelje, narocito zlatkova. dade bosnu dodiku i sds-u. eno radovan karadzic porucuje iz haga: e za TO smo se mi srbi borili
Svakim danom sve vise tonemo. Uvjeren sam da ce se RS odvojiti kad tad. Zahvaljujuci Zlatku i Fahri. Naucili su oni Dodika da prvi popustaju. Ne znam da je neki zakon donijet u korist Bosnjaka.
Sta rekose ovi sto su protestovali, jesu li zadovoljni ovom razgradnjom? Stado jedno.
Ako kako ovi iz sda kazu ovaj zakon znaci podjelu bih ,da li to znaci i da su politicari iz republike srpske izdali srpsku posto su prihvatili da brcko bude zasebno registraciono podrucje , odnosno oni su ovim zakonom podjelili rs na dva dijela.
Moglo bi se zakljuciti. Ali to su sve gluposti. BiH je VEC podijeljena na FBiH, RS i Brcko distrikt skoro 20 godina. Ovo s maticnim brojevima nista ne mijenja sem sto odredjuje neki zagonetni broj u JMB koji niko ne zna ni napamet. Ali mogu i Dodik i SDA ovo iskoristiti u svoju korist kod svojih biraca, a ko glasa za njih vjerovatno ima tendenciju da povjeruje bilo sta.
Svaki put kad sam u prolazu kroz kasabu,svratim Alji na mezar,i spustim taze kahvu i rahat lokum,te se tako zahvalim predsjedniku sto nam ja podario Republiku Srpsku.
Nabijem vas sva tri konstitutivna naroda :) *** vas i sejdić i finci
@marko.rajkovic.982 komentar ti je realan!
Opalim vas ciglom :)
Uh sto su bosnje zapjenile.De smirite se .Iftarite malo,pa popijte apaurin dupla doza i na spavanje.Bice onako kako Dodo kaze.Ovo vam je naplata za ono sto se srbi nisu nista mogli pitati,pa se zaratilo.Sad cemo malo mi vama krojiti kapu.
....tresla se gora rodio se mis.....bilo sta reci suvisno je....svi odese u EU pa sto ne bi i mi... Vazno je da bebe imaju maticne.... A za ostale frustracije ostalo se je bez glasa,svi smo hrabri kad treba pisati ..ono ko niko me ne vidi ... Nema u Bosni i Hercegovini tj. tacnije u Federaciji BiH covjeka koji bi mogao dici svoj glas i reci tamo nekima sudbonosne NE...sve dok nas vode polu pismeni i nepismeni sa 5 min skole i navodim malim odmorom, jer veliki je za njih visa matematika,nama ce ovako biti....
Realno.Nek se djele u tri picke materne nek se zove tunguzija samo da nismo jad i cemer!Nemamo da normalno zivimo vi jebete politiku...Ako ce omladini biti bolje i ako ce omladina napredovat ja bi bosnu podjelio na 16 drzava!!!!!
Omladina se treba skolovati i ici vani. Nije ovdje nista niciji uspjeh jer smo mi zaokruzena sredina na uzdi. Mi samo mislimo cas jedni cas drugi da smo nesto dobili a u pitanju su licni interesi pojedinaca sitnih dusa seljobera. Nas evropa nece ni u ludilu.
Vi Bošnje nikako da shvatite da se ovdje ne pitate ni vi, ni Srbi ni Hrvati već da zemljom upravljaju stranci. Juče kada su savjet Evrope i visoki predstavnik "pozdravili" ove zakone znalo se šta će danas biti. Oni su i započeli rat, oni su ga zaustavili, oni su napravili Dejton, onda ga drže do danas. Ko prvi skrene s puta koji su oni zacrtali biće donji. Ako tako nastavite, milim da Bošnjaci imaju najviše šansi da zas*ru, kao što su Srbi zasrali '92. Jer činjenica je da vam ni Evropa ni Amerika više ne benda 3%, usvojen je zakon o entitetskim državljanstvima, zakon o popisu, evo sada i ova tri zakona protiv kojih ste svi vi bili. Jedina dobra vijest je da vjerovatno nikada neće dati otcjepljenje RS jer koliko god svijet ne voli Srbe, vas vole još manje. To će vrlo uskoro ilustrovati kada Srbija uđe u EU prije BiH, a i prije Turske. Jer, u politici nema emocija, samo interesi. A mi smo mali pijuni...
....tresla se gora rodio se mis.....bilo sta reci suvisno je....svi odese u EU pa sto ne bi i mi... Vazno je da bebe imaju maticne.... A za ostale frustracije ostalo se je bez glasa,svi smo hrabri kad treba pisati ..ono ko niko me ne vidi ... Nema u Bosni i Hercegovini tj. tacnije u Federaciji BiH covjeka koji bi mogao dici svoj glas i reci tamo nekima sudbonosne NE...sve dok nas vode polu pismeni i nepismeni sa 5 min skole i navodim malim odmorom, jer veliki je za njih visa matematika,nama ce ovako biti....
Bez zajebancije, posto treba lijepo objasniti gradjanima sta je sta. Zanima me, kako npr u USA, oni su sastavljeni iz vise drzava, kako to kod njih funkcionise? Kako je u Belgiji, i oni su sastavljeni od nekih regija? Kako to kod njih funkcionise? Jel sad ovo znaci da se djele gradjani na federaciju i rs, tj. entiteska drzavljanstva? Jel nemas vise drzavljanstvo BiH, mislim imas, ali imas prvo entitesko drzavljanstvo, pa tek onda BiH kao neke cijeline, koja se sastoji sad iz dvije manje drzavice, kao npr sto je Jugoslavija bila. Npr sad fakticki imamo dvije drzavice, koje su samo spojene nekom cijelinom BiH, a koja u dogledno vrijeme ne mora ni postojati, jer Federacija ili RS mogu zatraziti izlazak iz te cjeline? Jer imaju svoje drzavljanstvo, svoje gradjane a ne gradjane BiH. Malo se sve ovo "puno" iskomplikovalo.
Nazlost jos jedna pobjeda grobara Republike BH, multi-cetnicke koalicije snsd,sds, sbb, hdz, hdz1990, sdp. SDA i SZBH su ko bajagi preglasani, ali taj film smo gledali i ranije. Kada su oni predlagali protudrzavne zakone i akcije (prud, brcko i td) ko bajagi neke druge stranke su eto "branile drzavu" ali im se nije dalo. I tako u krug, ZAPRAVO OVO JE POBJEDA FASISTA I NJIHOVIH BIRACA KOJI GLASAJU ZA MULTI-CETNICKU KOALICIJU KOJA RUSI BOSNU VEC 20 GODINA. A koliki je procenat fasista medju danasnjim stanovnicima Bosne najbole se vidi po izbornim rezultatima i efektima tih izbornih rezulatat kao sto je ovaj danas. NAZALOST STATISTICKI GLEDANO, SUDECI PO IZBORNIM REZULTATIMA MOZE SE KOMOTNO RECI DA DANAS U BOSNI ZIVE VECINOM CETNICI SVE TRI VJERE, SRAMNA GENERACIJA GROBARA HILJADUGODISNJE DRZAVE. FUJ, NIJE CUDO DA SE NA BASCARSIJI PRODAJU CETNICKE KOKARDE I DA IMAMO GICU POBJEDNIKA GRANADE I CECU U "PERFOMANSU" U CENTRU TUZLE. CETNIK JE CETNIK MA KOJE VJERE BIO.
šta nije uredu ne kontam? nije za nas država zar niste to više skontali !!!
Znam tri lopova sa slika lično, i stid me je sto se poznajemo...