Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta će sad oni što su htjeli da krivično djelo korupcije zastarjeva?????? spremite se svi vi koji ste krali proteklih 25 godina, moraćete kad tad odgovarati, idemoooooooo
Baš hoću da pitam da li djelo korupcije zastarjeva. Ako zastarjeva onda i nisu uradili mnogo. Korupcija ne bi trebala da zastarjeva i ovaj zakon bi se trebao primjenjivati retoroaktivno. Da ne bude "dobro sam prošao...jamio sam svega do prije par godina...niko mi ništa ne može"
Koliko pratim, ta zastara je jedna od razloga zbog kojih nije prošao zakon ranije. Gurali su da za korupciju i organizovani kriminal zastara nastupi nakon 5 godina, valjda su to ispravili danas, jer ako je to tako prošlo...katastrofa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto moj Fahro koliko si ti bio protiv ovog seta antikorupcijskih zakona,koliko si se plasio znajuci da je to za tebe kraj,ali omace ti se Fahro,omace se.Dosao je red i gradjani da likuju.
Pusti Radoncica sad,zamisli kako se SDA bagra sad osjeca..Sad su oni na dnu,vidis da je odmah pocelo rasulo u stranci,svadje,prepirke,kako zataskati lopovluke.Doduse nije daleko ni Fahro od njih,ali njih mi nesto vise zao..
Hoće li sada biti uhapšen konobar koji je radi svojih ličnih talova doveo čitavu Federaciju BiH do finansijskog kolapsa?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svi smo svjesni kako je kriminal ovih 20 godina cvjetao u nasoj zemlji i naravno da sam sretan sto je doslo do usvajanja ovoga zakona koji ce goniti sve one koji su se obogatili kriminalom i da ce se takvi naci na optuzenickoj klupi koja je danas sa ovim usvajanjem pripremljena za njih, pa bio to politicar ili neko drugi!
Drago mi je da su ovo usvojili, moglo se ovo i ranije uraditi da SBB, SDA i HDZ nisu glasali protiv. Bolje ikad nekog nikad. A nije mi jasno zasto je SBB bio protiv ovog ako se zalazu za borbu protiv korupcije?
ZVANICNO STECENI USLOVI ZA STVARANJE AGENCIJE ZA REKET!
Do sada smo bili vodeci na listi u svijetu kada je u pitanju kriminal i korupcija! S ovim bi mogli postati opet vodeci ali sada u suzbijanju kriminala i korupcije!
Ništa kao što im je Fahro poručio, neka pripreme četkice za zube ! :)
Omere Čevra, kada ćemo u Ameriku? http://www.saff.ba/bih/1302-omer-cevra-novi-glasnogovornik-fahrudina-radoncica-prije-dvanaest-godina-protjeran-iz-amerike pošto vidim da ti ne možeš, ja ću ti čuvati Selmu Hadžipašić, idemo ja i ona :) jer si ti od tamo protjeran :)
sta taj omer ima sa ovim tekstom?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
drugovi iz SDP nakararnim zakonom htijeli sačuvati naše sanadere i šariće. Svaka čast SBB - u na usvojenim amandmanima o nezastarijevanju..
Omere Čevra, kada ćemo u Ameriku? http://www.saff.ba/bih/1302-omer-cevra-novi-glasnogovornik-fahrudina-radoncica-prije-dvanaest-godina-protjeran-iz-amerike pošto vidim da ti ne možeš, ja ću ti čuvati Selmu Hadžipašić, idemo ja i ona :) jer si ti od tamo protjeran :)
Svaka cast onim koji su napustili sbb!
Ljudi moji, ne znam sta se svadjate dole u komentarima, ovaj zakon nije niti protiv sbb, sda,hdz,sdp,sbih niti bilo koje stranke u BiH., ovaj set zakona je protiv onih koji su se na brzinu obogatili kriminalom i koji su stekli svoje bogatstvo kriminalom,, koji su branili kriminalce, a sve na racun nas gradjana koji smo im to ovih 20 godina dozvoljavali jer smo ih podrzavali i davali im nase glasove, znaci nije protiv stranaka nego protiv kriminalaca koji su u tim strankama!
Neka mi oproste "obični" komentatori na Klixu jer ponavljam oglas, ali moram pokušati iskoristiti pojačanu posjećenost portala od strane uposlenika stranaka :) Još uvijek mi se nije niko javio pa da ponovim oglas: Vidim da ima dosta uposlenih u strankama na ovom članku, pa molim da neko proslijedi u kadrovsku službu: Tražim posao. Radio bih sve, može i kao komentator na portalima. Mogu biti online od 10-15h dnevno, zavisi koliko starije dijete ima zadaće i koliko puta mlađem trebam promijeniti pelenu. Za sve dodatne informacije, budite slobodni da me kontaktirate putem e-mail adrese [email protected] Unaprijed zahvalan
moze javi se na broj 062 317 245 Kemal Beganovic zvani Kemo on ce ti sve srediti
nermić ja ozbiljan :)
Sa SBB - om do hapšenja pljačkaša vlastitog naroda. UDRI FAHRO PO LOPOVIMA.
Prvo neka Fahro sebe uhapsi :) Fahro - paljitelj Predsjedništva BiH
TI ATOMSKI PROMIJENI IME U ATOMSKI PROLJEV JER SI DOSADAN KO PROLJEV!
Ovo je velika pobjeda razočaranih građana, šta će sada vlastodršci koji su bili upetljani u kriminalnu privatizaciju. Ovo je također i pobjeda za poslanike SBB BIH.
Čim se prozove @DokleViseOvo- Alen Albinović i Omer Čevra Fahrudinovi peškiri onda komentarišu sa drugog nika @nermic TZ, hahaha slatki su Fahrini dječačići. :)
Ovaj dan ulazi u anala..., Svaka čast poslanicima SBB BIH što su se uspjeli izboriti za amandman o nezastarijevanju , a znamo da je takav nakararan zakon SDP htio progurati. Još jednom čestitke SBB - u, imate glas moje porodice !
hahahhah xD QQ majko ja svakavih budala xD
Fahraon i Kakir padaju zajedno. Stari partneri sad ce biti i cimeri u KP domu.
Fahro je s početka '90tih bio kafe kuharica iliti kelnerica Seferu Haliloviću, a da li će ga isto zapasti i u KPZ Zenica to ne znamo??? Ribanje hala ili kuhanje kafe :D
@DokleViseOvo, Omere Čevra i Alene Albinoviću je li dosta prosipanja Sbb-ovskih pederluka ovdje?
Pusti ljude...oni iz Avaza, oni drugi iz mesdžida, ti i tvoji ispod Zlajine slike, ostali iz svoje centrale...nek šibaju svi :)
Ja ispred Bevandine slike Bgm, i ustajem i liježem, a ti si biće iz DF? Neka mašala, samo nek ne puca!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)