Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za najbolju vladu u KS. Jos da Memica sredite i natjerate ga da rijesi problem kanalizacije usred grada i okupacije javnog prostora na Ilidzi. Covjek je zaboravio da Ilidza i njena dobra pripadaju svim gradjanima.
Bravo vlada odlicno trosenje
To Dino puni djepove
Nadam se i vjerujem da ćete za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja mladih najmanje izdvojiti kao i prošle godine, bez njih i njihovog ostanka sve vam ovo džaba! Svaka čast novoj vladi na dosadašnjem radu, samo naprijed!
Nek objave odakle povecanje priliva sredstava
samo naprijed dajte malo i narodu
Bravo nezeleni!
Samo vi balansiraj te a u unski sanski njima ne zreba ništa!
gdje nema sdoooo samo progres.
Cifra!!
Lako je tako kad muzu ostale kantone.
@Argo1 A koga to? Što i ti ne muzeš šta?
još kad bi se napravila pravilna raspodjela budžetskih prihoda, pa da građani ostalih gradova malo prestanu finansirati građane Sarajeva, to bi tek bila vijest, ovako jaši ostale, mi ćemo da živimo
@lalaland .Ti bi pravilnije da ostali uzimaju. Saajevo uplačuje PDV i Doprinosu 3 puta više o dnpar Tuzlanskog, plaća Federalne kredite I solidarno daje najsiromašnijim Kantonima. Morate naučiti da zarađujete i živite od svog rada. Ne postoji više Država koja će vam davati.
Čitava genocidna nema toliko.
kazem ja vama za koju godinu Konakovic ce biti u FBiH "mali Vucic" a Bakr ce ga zvati sefom i kahve mu kuhat kao sto je i Aliji !
Poređenja radi, TK ima budžet oko 400 miliona, a ima više stanovnika od KS. Zakon o raspodjeli javnih prihoda po kojem jedan stanovnik KS vrijedi kao 2.5 stanovnika TK je prvenstveni razlog navedenog.
@laganitza A ne pitaš koliko para u budžet ubaci KS, a koliko TK.
@laganitza . Ali ti ruralni stanovnici ne zarađuju i ne plaćaju toliko PDV- kao u Sarajevu. Morate se navii da ne postoje nečije pare koje ćete vi dijeliti i uzimati koliko hoćete. Raditi i zaraditi.