Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto kazete preglasan? Budzet odabran voljom vecine. Pa ljudi moji svugdje se vecina pita i to je sistem. Ili vecina od onih zainteresovanih (oni koji izadju na izbore).
ruski interesi jos uvijek postoje na istocnoj evropi. traktorijada je ponekad jedini odgovor, volio bi vidjeti radmanovica na traktoru :D
zbog ovkvih stvari je poceo rat. kompromis je jedino resenje. resenje elektorski glasovi. izjednaicti graslove sva tri naroda.
Sejdo Komsic se promijenio..Nije vise u sh.u.p.k.u Harisovom, sad je u sh.u.p.k.u Bakirovom...hahhhahhha smijesne li drzave.. Vanredni izbori sledece godine i kraj..
Kada na ljeto odemo na more u bošnjačku maticu, našu majku Tursku, nećemo se ni vraćati, ha ya. Don\'t cry RS & HB !
\'Hrvatska je pred novim ratom, Balkan će eksplodirati\' Haška presuda je prijevara\', zaključuje Kuhner i dodaje kako je Gotovinina presuda \'veliki trijumf za Beograd te da srpski \'revanšisti\' predvođeni odvratnim Nikolićem tvrde kako bi se granice Hrvatske mogle mijenjati\'. \'Oni žele obnovu \'Velike Srbije\'. A Haški sud im je otvorio put. \'Ako je Domovinski rat za nezavisnost bio zajednički zločinački poduhvat, to znači da je hrvatska država utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju\', zaključuje Kuhner. \'HDZ-ov režim je izdajnički. HDZ je izdao generala Gotovinu, ratne veterane i teško dobivenu neovisnost. Prodao je Hrvatsku kako bi udovoljilo Bruxellesu. HDZ mora biti poražen, ubačen u koš povijesti i zamijenjen novom konzervativnom strankom, onom koja će biračima pružiti prave domoljubno-populističke opcije\', predlaže Kuhner. Itd... Haman da ce biti mjenjanja granica , al Hrvatskih :-))
Ne volim niti cijenim Radmanovica kao politicara, ali je ovaj put potpuno u pravu. Ludost je u ovakvom ekonomskom strmoglavu u kojem smo svi povecavati budzete na bilo kojem nivou. Povecanje budzeta ce dovesti do povecanja poreza i cijena proizvoda i usluga i opet to sve preko ledja radnika, seljaka i nezaposlenih. To ce dovesti do daljnjeg gusenja ekonomije. Ovo je besmislen nacin kupovanja glasova i socijalnog mira. Bivsim borcima treba obezbjediti zaposlenje i neka dostojanstveno rade i zive od svog rada. Nadam se da ovo nece proci parlament.
LAKO IM JE KAD IMAJU DVA BOSNJACKA CLANA U PREDSJEDNISTVU BiH!
mislim da treba da se jasno kaze da srbi imaju pravo da odrze referendum o svemu, pa cak i o otcjepljenju RS. ali isto tako bosnjaci imaju pravo da odrze referendum o ukidanju RS na ovaj ili onaj nacin. pa bujrum. samo barkajte u osinjak - lizacete rane poslije.
hahahahaha... smijesno..
Ne boj se,sve tvoje će biti poklano,a i ti sa njima,prije nego što dođeš do Republike Srpske.
de ba pustite ih neka laju...ova nasa politika polako donosi rezultate...pustili smo i mi ruke od svega i cekamo ko ce od ovih napravit pogresan korak...evropi se sve to ne svidja pa ce nas stisnut i pogurat ne bili usvojile evropske propise i postali funkcionalni...a to opet ide samo nama na ruku... samo miran ostat i pusti neka laju...i nekupovat hrvatske i srpske proizvode..samo je to izlaz...
\"Preglasavanje\" je nacin na koji je SRNA upakovala ovu vijest da je odluka donesena voljom vecine. Pa Sa-X zar mora uvijek biti copy/paste majka mu stara. Sirite Dodikovu propagandu a da niste ni svjesni.
jedina vakcina patoloskom bjesnilu ideologije velikosrbizma je...... R E V i Z i J A- T U Z B E - P R O T I V - S R B I J E......!!!
Prije će biti: Heljp Klintonka calling Banjaluka!
Normalno, dva Bošnjaka-Muslimana, jedan Srbin...
Recite mi da li sam nesto propustio. Guzovi mame Zelenog zuba su me potpuno okupirali da ne mogu pratiti politicka desavanja. Moze li mi neko ukratko prepricati da ne citam cijeli tekst. Napomtoena: bilo bi pozeljno da to ne bude neko od onih... znate kojih...oni politicku stvarnost gledaju iskrivljenim pogledom i potpuno nerealno. Volio bih da to bude neko sa Romanije odakle je pogled najbistriji.