Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Gradžvinskom fakultetu u Sarajevu taj prosjek nema niko. Bar u moje vrijeme nije niko mogao to postići. Sad će Fakulteti (štamparije) u Travniku, Goraždu, Brčkom... isto koštati ko u Sarajevu 😁
Na medicini prije 10 godina nisi imao 5 studenata sa prosjekom većim od 8.0 a danas svaki treći hahah.Kad mi kaže anatomiju položio iz prve a prije 10 godina dvije komšinice ponovile godinu zbog iste sa još jedno 30 studenata.
Ja pisao krv da na drzavnom ostvarim ovaj prosjek i pita me jaran za prosjek ja sav ponosan kazem 8,0 a on mrtav hladan eh kaze slabo je to meni 9,4, a inace studira na onoj Ganicevoj ublehi od univerziteta, ja ostah ko popisan, neko doslovno kupuje prosjek i diplomu a nema tri ciste u glavi
Ko nije razumio ovo ne znači da će od sljedeće godine biti an budžetu već samo za ovu godinu da su oslobođeni 2/3 rate, nego je ovako prestavljeno da se kmetovi ponadaju
Sad se sjetili kad sam ja završio. Ma mrš!
Ja diplomir'o na DIF-u, a deb'o. Mislite da je to lahko?
Glupost..nije isto studirati politicke nauke i recimo medicnu, elektriku ili masinstvo.
I dosad se nije plaćao fakultet ako imaš >=8 prosjek
Ne treba ovdje izmišljati toplu vodu. To je trebalo urediti po broju osvojenih ECTS bodova. Pitanje je treba li uopće uvoditi školarine na državnim fakultetima da bi neki profesori imali veću platu od premijera kantona ili države. Za sve one koji daju redovno godinu postoji alternativno rješenje - Slovenija BH studenti ne plaćaju školarinu, potreban je novac za stan i hranu. Kad ne bude više bilo studenata neće biti ni školarina u BiH.
Zar ovo nije i ranije vazilo??
Bolje da raji s etfa ko ima 7 i vise prosjek dajete stipendije za psihjatra, nakon one ludnice ne treba poso nego dobar psihjatar i doktor, nezz dvoje da je zdravo ono smece od fakulteta zavrsilo... nesta je moralo otici a najvise stitna zlijezda...
Fakultet je u danasnje vrijeme samo za teske budale
😂😂😂😂 a joj djece sto se igraju drzave. Kakve veze ima korona sa tim???!!! Pa daj tim studentima da ne placaju nikako nikad skolarinu. Koji su ovo populisti i PRovci.
Ma pisam ja fakultet danas kad sam ja sa smjerom zanata pametniji 10 puta od vas.Nekad je bio fakultet i ko je isao bio je glavni baja u selu danas svaka susa fakultet ide ma goni govna,a svaka cast za ovo samo nagradite vrijedne i koji se bas bore.
Sve nam je jasno, na osnovu tvog rijecnika.
Super
Ja sam cuo da turisti sirom svijeta dolaze da vide ovu strehu
Na arhitekturi preko 8 ima 10tak ljudi u cijeloj generaciji, u prosjeku. Na medicini još manje, vjerujem. Elektrotehnika? Na takvim falultetima se ne studira tamo se gine. Gdje to može biti isto kao neka politologija, kriminalistika i slično?