Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Praksa je najbitnija, nadam se da ce se istrajati u tome :)
ovo je super potez, ali treba smanjiti procedure i administraciju. a kakve ovaj trhulj ima sa ovim?
Pomak. Jos kad bi se ugledali na opstini pa onda dalje, da registracija ne traje vjecnost, al dobra inicijativa i dobra stvar.
Dosta je prije bilo komplikacija, nadajmo se da ce ovim zakonom ubuduce sve ici brze i lakse.
Valjda ce se ovaj zakon i u praksi sprovodit kako treba.
zaista oni i zive u nekoj drugoj dimenziji. registracija ne smije nista da kosta i treba da se zavrsi za par minuta.
nemoguce je da od par stotina ili hiljada ljudi koji se vrte u politici niko to ne zna. ili im je vazno da uzmu te sitne pare + mozda dio od notara. ko ce znati?
sad je 50 posto jeftinije osnovati fiktivnu firmu hehre
Sto jest jest, velika je procedura s papirima bila, i ovo je i bila potreba da se uradi..Omogućilo bi se lakše osnivanje i poslovanje privrednih društava.