Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ce SDAovci da prodaju sve sto imaju...
sad ce SDA-ovci da podviju rep
BOLI ME RACKU JA SAM SVE RASPRODO I TRENUTNO SAM NA KIRIJI :)
ovi što ovdje zapjene su plačeni komentatori. Naravno da od ovog zakona nema ništa. Svako normalan zna da od oduzimanja nelegalno stećene imovine nikad ništa neće biti. Ali kako se krećemo u smijeru potpunog ekonomsko-političkog kolapsa, mislim da će i SDP i SDA dobro mačka za rep povući na kraju balade.
Samo Sanja, Baxon 123 i \"e\" od gore potpisanih imaju mozga, svi ostali ovce za sisanje. Kakav zakon, ko da u ovoj TLN zemlji zakoni vrijede za sve isto? Taj zakon ce vrijediti za obicnu buraniju i bijedu, ko i svi ostali zakoni. Za nase \"drage lidere i lidercice\" i njihove pripuze zakoni ne vrijede. Kad vidim kako su neki ovdje zapjenili ne znam bi li plako il se smijao.
jeste naivni, kad zakon bude usvojen od tog dana će se računati nelegalno stečena imovina ,a do tad ko je ukro ukro je i bit će mu legalizovano
ovaj će se zakon počet primjenjivat odmah nakon što se uvede plavi dizel, zabrani uvoz sezonskog voća i povrća, riješi problem pasa lutalica, izgradi dovoljno zatvorskih jedinica.... da ne duljim, čim mile otvori aerodrom u trebinju zlaja će se bacit na provedbu ovog zakona. zašto malo ne razmislite prije nego počnete svršavat na ovakve bombe? koliko je direktora do sad procesuirano zbog nesavjesnog rukovođenja u zadnje vrijeme otkako imamo novu vladu? ja nisam čuo ni za jedan slučaj, a znam mnoge kandidate. neki su smijenjeni pa su sad savjetnici ovim novim, a neki su opet samo promijenili dres pa sad igraju za drugi klub,
Istrazite moju suprugu Azru odakle joj novac za AVAZ 200 miliona kako je mogla sabrati izgleda da me je podkradala.Bicu vam zahvalan.
SDP rules! i.imgur.com/MPhVk.png
Istrazite moju suprugu Azru odakle joj novac za AVAZ 200 miliona kako je mogla sabrati izgleda da me je podkradala.Bicu vam zahvalan.
Šta reći, lopovima se treba stati u kraj
Samo za SDA: \"Lice lopova casno nosicu...I nek me osude za to me briga bas...kad svoje nemas, tudje otimas...ej, zato kradem\"
E ovo je nesto sto bih nam trebalo pomoci oko sigurnosne i ekonomske situacije u zemlji, svaka cast za usvojen nacrt zakona, i nadam se da se nece stati na tome, treba ju nam cvrsti primjeri kojih ne fali u ovoj zemlji sto se tice ovog zakona. Da obicni ljudi napokon vide hajra od ovog zakona!!!!
Svima kojima nije jasno, ovo je očit dokaz zbog čega je SDA bagra bila protiv ovoga, zbog ćega su bili protiv ove vlade i njihovih zaključaka, gurali svoj nerad i krađu pod tepih, ali neka se ovo desilo.
Zeleni foteljaši sada hodaju usr.a.nih gaća
Šta li će se zbiti kada se raskrinkaju dosadašnji lopovi iz SDA
Ne budite naivni SVI su isti zato su i opstali na vlasti toliko godina..U paktu su oni kada se ugase svetla od sire javnosti.Oni i zaostravaju odnose medju muslimanima,srbima i hrvatima samo da bi prekrili lopovluke i produzili sebi rok trajanja..Ne treba biti slep pred pravdom,pomirite se sa cinjenicom da smo svi izigrani i da nas smatraju ovcama...