Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapošljavanja kadrova DINASTIJE?
Treba najmanje 10 godina da se ponište efekti ove nesuvisle ne samo strategije nego i nekakve reforme obrazovanja u sarajevskom Kantonu. Ne mislim samo na štetne posljedice rada prof fiskulture, nego i svih aminaša i političara koji su kupili diplome pa si umislili da nešto ko fol znaju o obrazovanju, nauci i kulturi. Razlog? Svaljivanje kriterija, narušavanje profesorskog integriteta, matrice, rušenje temmelja Bolonje. Treba li još? Stranački direktori i kadrovi. Dovoljno?
Ukidanje javnih škola pod nazivom racionalizacije/optimizacije radi privatnih škola sumnjivog kvaliteta i kadra ?
Elvir Kazazovic Cvaja, sramota
Treba odmah djecu ucit da budu politicari
ministre zasto ne ukinete devetogodisnje obrazovanje vratite na osmogodisnje samo djeci kradete godinu bez veze. A svakako je sve veci broj konstruktivnih (gradana) sve manji j manji .A I nartalitet nije nesto.
Budel tendera kakvih Kavazovicu? Za ugradit se??? Zakucace i tebi Sipa jedan dan. Kuc kuuuc...ko je...SIPA...aaaj majko ovo je zavjera protiv Bosnjaka
Kazazovicu...fulih...v gore
ja sam morao bos 4km po snijegu do škole a ova djeca danas...
DIRLJIVO GLUP !
Učitelj fizičkog je Ministar , hebo nas ćaća glupi....
Ma ja kud nije mufija kakav...
Ovaj "strateški dokument" treba obezbjediti formiranje novih visokoobrazovanih Bosanaca i Hercegovaca koji će raditi po principu: "PIPE ODVRĆEM-ZAVRĆEM"
ocekujem u udjbenicima stihove cece, karleuse ili minimalno m.zukorlica neke mudre rijeci iz sandjaka...
Usvojen nacin ispiranja mozgova novim narastajima,po stranackom sablonu.