Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PITANJE SVIM PARLAMENTARCIMA u BiH; "Glavni limitirajući kapacitet promjena ekonomske i političke klime u BiH je visok stepen korumpiranosti nepotistički povezanih političkih grupa koje kontrolišu državne institucije u kojima se blokira razvoj profesionalne birokratije i upravljačkog sistema, a što je preduvjet društvenih promjena", jeli ovo istina? Hajde sada po kodeksu!
Da ponovim i ja: kodeks ponasanja: 1 popravit truhle zube 2 ciste kose na posao dolazit 3 ne javljat se za rijec u vidnom alkoholiziranom ili drogiranom stanju 4 uci u salu lijevom nogom 5 bogu se pomolit svako jutro da ne bude ustanka naroda 6 radit za dobrobit svojih stranaka 7 sto manje dolazit na posao 8 putovat po zemljama treceg svijeta Gabon Sri Lanka it 9 samo se nacionalno svadzat kad tv prenosi sjednice 10 angazovat sekretaricu podobnih oblina da se oci napare 11 ispod ciste kosulje imat sto vece vjersko obiljezje (krst. mjesec i zvijezdu) tetovaze nisu pozeljne 12 zabranjeno podrigaivanje u mikmikrofon.
Jeli, imali u kodeksu radno vrijeme za profesionalne poslanike ili je onako kako ko sebi odredi. Pa ujutro u toj zgradi od nekoliko stotina radnika i poslanika nemožete naći pedesetak. Jeli to po kodeksu??? A plate, pardon, PRIMANJA, 110ooo KM za osam mjeseci rada u komisiji koja samo blokira smjenu Zubca- jeste li vi normalni? Urađeni poslovi na visini 7% od potrebe. Fuj! Zar vas nije sramota - počev od željka i Suljagića, te ostalih iz predsjedništva pa do opštinskih odbora što vas trpe! Fuj!
HAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAAA! O KRUŠE, SVAKA ČAST OVIM LjUDIMA, PA ONI RADE PO OVIM TROPSKIM VRUCINAMA I USVAJAJU KOJEKAKVE KODEKSE
Divan bi kodeks vašeg ponašanja bio, kada bu postiđeno napustili Parlamentarnu skupštinu.
mogu oni usvojiti sta hoce pitanje je da li ce se pridrzavati
da te pridrzavam ili uzdrzavam????
he?
Član 1. stav 2. u javnosti j*bemo jedan drugom mater i u tajnosti zajedno krademo
Jesu li se dogovorili ko plaća i ko zove prvu turu?
Cek, nije valjda da su donijeli zakon? .... Pa covjece ako su zakon donijeli, to bi bio 3. zakon za 290 dana rada....:O
Svima u parlamentu majku hebem! Sjede guzovace i primaju pare,dok moj i jos ciji babo(tata) gine na asfaltu za 450 km!