Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ima za plata, to je najvaznije
Pa naravno, yebo gradjane oni će se snaći kao i uvijek
Povećali budžet 2t% a inflacija 35%... država na gubitku 10%
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kanton Sarajevo budzet 1,4 ml....a drzavni budzet 1,3 ml.... bravo Sarajlije!
Kad sam ja govorio bice Sarajevo ko Svicarska i eto uveliko postaje
Zato sto se KS finansira od drugih kantona, prvenstveno od TK, od kojeg uzima najmanje milijardu. Doci ce vrijeme kad ce drugi kantoni poceti razmisljati, pa zavrnuti pipu KS, onda necete imati za kifle.
Malo je i hljadu da su stavili kakve mi poguzije imamo..al neka dobro je bosnji je sve dobro samo nek ne puca
A zar je to neko sumnjao da će ovi sebi nagoditi?
mene interesuje dali djeca imaju dječiji doplatak u BiH.to mora imati svako dijete bez obzira roditelji ili radili ili ne.odmah od prvog dana rođenja.to ne trebaju roditelji podnositi zahtjev nego to ide automatski.povećavaju političari sebi plate i ništa dalje od nosa ne znaju.
Naravno da nemaju. Sta ce im?! Nama je najbitnije da je politicarima lijepo i ugodno. Da imaju za svoju djecu. Nasoj djeci je dovoljno da imaju 1 km za uzine.
Kad je budžet u pitanju onda ide. Pogotovo kad je lova izvana
Niti mi u Federaciji pljačkamo Srbe u RSu, niti Srbi pljačkaju nas u Federaciji, a čobani s obje strane, uvijek upiru prstom u onaj "drugi narod", koji je zapravo isto tako žrtva organizovanog kriminala i beznadja .
Malo li je na ovoj skupoci.
Malo brate malo, pojacat sa jos 2 milke 😄
A sto ne uvrstite zakon o doprinosima da i mi inkasiramo 300-400 markica na platu
kad će rudari na red njima nije inflacija?
nema ovo veze s rudarima ovo je državni buđet
Kako je ljepo kad nema SDA u vlasti sve ide glat 😁 Samo kazem ...
Samo ti govori glat,kad ti trojka proda drzavu a vec su krenuli
Sada niste trebali
to samo deri one koji pune budzet ali sve do jednom. kakvi kreteni umjesto da se pravi i glasa za sistemske reforme oni dizu plate drzavnom sektoru
Samo uhljebi dobri na ovome
Vise Bingo ima dobiti