Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kepecu Fahriiiii jedino igra da slusa SDA inace prdekana !!!!
ej moj ti Fahro je uhljebio u zadnje 3 godine skoro ko i SDA
sda botovi su stigli nakon pauze za ručak:=))))) čas je najveci izdajnik cas kazete da je dobar.. zavisi od osmice i bookira i njihovog raspoloženja koje ce fahro uskoro pomesti zato je i uradio ovo !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema veze, idite skupa. Pokopajte se. Fahro ko Fahro, izdajnik ko izdajnik. Naredne izbore bit ce marginalniji od sbih. doci ce na nivo bossa. koliki jadnik moras biti da nakon svega sda pruzis ruku. Mogu da mislim na sto ce da lici ta saradnja sa kukicem i ekipom. Bolje casna opozicija nego u vlast sa sda lopovima. Vidimo se vec za dvije godine na lokalnim izborima.
Kakav je ublehaš ovaj Mašić...
jako vazna vijest za sve nas NOT
ODAKLE BUDZET RS 3 MILIJARDE I 200 MILIONA HAHAH
I tako Svjetlana došla u Sarajevo, na BH televiziju, da od vas prima platu i da vam usput se onako kvalitetno popiša u usta. Vlahindura je inače bila u vezi sa krimosom koji je pljačkao po Sarajevu automobile. Kad su ga njegovi "ovjerili" usput su poderali i ovu vlahinduru. Pa su je krpili na KCUS-u a poslije išla na rehabilitaciju u Fojnicu. I poslije svega, ona uz svoje. A Bošnjo naivni multikulturalno ga popuši Ceci onako merakli. SVI SU ONI ISTI !!!
Sve ce vas Dragan handrit. Bez HDZ-a, nista se nece moc.
Od danas Čoviću je rejting u Hrvatskoj slomljen. Doći na dodjelu priznanja čovjeku koji je Šibenik tukao iz topova i koji je presuđeni ratni zločinac u Hrvatskoj može samo budala. Dodik je totalno nasankao Dragana, a da ovaj toga još nije ni svjestan. Malo čitaj Hrvatske portale, svi mu j ebu mater kao i svim kamenjarskim srbima!!!
@CrnaAdministracija Reče vlašče na Bošnjačkom portalu ulogovano preko skripte. Hahahahah! Mi smo "tako popušili" da danas će prvo Cecura da ostane bez posla, poslije toga Dragančetu slijedi milokliz, a šlag na tortu je što vam ni preCjednik iz Osetije nije došao... Tiha voda brda nosi. Ako poslije ovoga svega ni jedan vlah ne dobije posla u Šeheru, mi smo na velikom DOBITKU. Eselam alejkum vlašino!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ono sto je objavila voditeljica BHTV1 predstavlja drzavni udar zasto nasi policija i sud ne reaguju??? Koga lazes bakire!!! Koga lazes djaferovicu!!! Izdajice sto ne branite bosnu u sarajevu na javnom tvu se vrsi drzavni udar a vi racunate koliko cete para pokrast Sram da vas budeee!
Pa danas slobodno u Darajevi.Nema Srba i zajednickim instotucija slavi se dan...Doduse malo je neustavan ali kad nema ko da brani takav ustav..
Veceras je poslana jasna poruka gradjanima BiH. Imate izbor da napustite drzavu ili da budete sirotinja koja ce ovistiti o nasoj volji da vam se dragi udijeli hedija onoliko koliko zasluzite svojom odanoscu.
Nema ovdje dobrih i losih...postoje oni koji cijede nas narod i mi narod koji smo skoro pa iscijedjeni
Kad je u pitanju njihov dzep to se usvaja po hitnom postupku a ti bosnjo srbendo i hrvatino sjedi kuci i bleji da si svoj na svom
Evo Bakiru prilike da poveca sa 100 000 radnih mjesta na milion. Bakire, obecaj da cemo svi raditi ... u Njemackoj :) http://biznis.ba/njemackoj-potrebno-12-miliona-radnika-nove-olaksice-za-posao/
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Nerazvojni budžet kao uvijek!
Ne budite smradovi!!! Otvorite komentare na onoj vlahinjici!!