Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako od nas ima 100.000 KM u PIO/MIO fondu a 70.000 KM u ZZO fondu, burmun naplatite !
Hoćel ba to i Srebrenica u Sarajevu morat počet plaćat vodu i ostalo, sram vas SDA bilo !
Nikad ovde neće biti bolje, niti zaslužujemo
pa ima li kraja ovoj mafiji
SDA ekonomija,...rasprodaj, zaduzi, kazne , poreze ej moje balije papanske , fatate se funkcija a znate da niste dorasli
prvo kad se dugovi naplate velikim dužnicima tek onda preci na narod bez obzira za sta je dug
grrrrrr.2 , vlasti planiraju uvodjenje zakonske hipoteke na sve , svjesni su da kad prodaju Elektroprivredu i Telekom moraju preci na direktno pljackanje osiromasenog naroda i njegove imovine .
@Bakir.Je.Lopov , sve dok se silni predmeti vuku po Sudovima bit ce ovako , a kad udare direktno na imovinu ljudi koji ovo trpe onda ce doci do krvoprolica , al ce biti kasno .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)