Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel treba odma napisat da ce bit oslobadjajuca ili da sacekamo srijedu
Ja bih ipak da sacekamo srijedu. Ovi neki botovi znaju da (pravno gledano) stvari ne stoje tako dobro pa nas zavjerama pripremaju na ishod iste. A ako ga ipak oslobode, mi neki postujemo nase pravne institucije pa kakve da su got.
Da si sudija zamisli… za šta konkretno da presudiš? Desetine hiljada istih širom svijeta jer su Kineska državna firma sa CE certifikatom, roba plaćena preko računa budžetskim novcem,dakle i to čisto, ipak ovaj u pravu što kaže presuda može da bude samo prisiljena prijetnjama većih igrača, jer ovdje nepostoji uopšte krivično djelo nikakvo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najpoštenije je da isprobaju da ih priključe na te respiratore
Jedan studij u SADu kaže da je 55% svih onih koji su radi korone završilo na respiratorima i umrlo. Je li i njima Novalić kupovao respiratore?
Ambasador Murphy je prijetio sudiji RANKU DEBEVCU sankcijama i crnom listom ako ne osudi Novalića. U isto vrijeme, naređeno da ne smije biti sudskih prepreka da HDZ preuzme FBiH i Ljerka Miličević će biti oslobođena da bi mogla preuzeti od Novalića …. Sarajevo ispod Trebevića, bićeš opet Ante Pavelića. I to za 6 april! Bravo Trojkaši! Sjajno ste ovo koordinirali sa Schmidtom i Murphyjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim Allaha da se ovo rascisti i da sve u detalje pokaze ko je sta radio. Ako je iko i najmanje kriv da odgovara a ako je iko ovo montirao da isto tako odgovara. Allahu molim te na ovom mubarek ramazanu da sve izadje na cistac.Amin
Ma sve je jasno, isti sudija koji je sudio za skrivanje dokaza za ubistvo Memića
Klasican SDA lopov
Jel ovdje neko konta da je ovo prvostepena presuda, tako da o preuzimanju Vlade nema govora. Novinari malo istražite osnovne pojmove a ne samo lupati ko maksim. U srijedu ide žalba bez obzira kakva presuda bude, samo je pitanje ko će se žaliti.
Jel vi stvarno mislite da ce da ih osude??? sada se trguje za naredne pozicije u vlasti...neka mi dokažu suprotno hvala
Biće oslobođeni, a narod će naravno opet da šuti, pogne glavu i na.guzi se!
Donedavno na celu im bio Tegeltija Dodikov savjetnik, samo se smjenjuju demagozi i poslusni pijuni ove posrnule institucije. Niko vam nista ne vjeruje !
Perić glavni sudija Bogami ćemo se morat izvinjavat uhljupima.
Jbt. Ova bosna puna Tema za ALAN FORD-a
Ako su RESPIRATORI dobri, zašto su u SKLADIŠTIMA !!! Advokatica Vasvija V. zajedno sa MALINAROM, FADILOM i raznim LIKOVIMA iz SDA trebala bi otkupi sve RESPIRATORE za vlastitu UPOTREBU !!! Sigurno će im biti NEOPHODNI u narednim DANIMA !!!
Citam komentare i dolazim do zakljucka da su uspjeli u naumu, razvukli su proces dok narod nije izgubio interes za njega, pa jedno 80% komentara su ustvari SDA botovi koji ipak sendvic moraju zaraditi. Prije na ove vijesti stotine komentara, sad jedva 100 ako nakucaju bice dobro i to je problem naseg naroda, brzo zaboravlja i bukvalno halali
Dilfaš u plavo oker kombinaciji, Peckham is calling.
Biće oslobođeni! Neka dušmani čekaju i misle da će biti drugačije. Naprijed Fadile Novaliću .
SDA je to zavrsila da budu oslobodjeni, sramota, dno smo odavno dotakli...
Novalic mora biti osudjen na visegodisnju zatvorsku kaznu zbog pronevjere, nesavjesnog rada kojim je uzrokovao smrtne slucajeve.