Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su prilike da su mnogi zalutali u politiku jer lahko je narod zavaditi ali nije lahko pomiriti i u slozi zivjeti. Izgleda da pojedinci nemogu da shvate da je oteto uvjek i prokleto. Zapamtite u torovima se ne moze zivjeti.
Niko se glu.pirat ne zna kao shupljogl.avi sdp-ovci
Sta ce na ovo reci smece glavato iz laktasa :) Forza PIC!
Milance, mislim ti gore iznad mene, pofafas mi pitona.
Pa šta će mo sada moj Čoviću moramo nešto izmisliti na napravimo frku u Državi i ne do zvoliti SDP-u da bude vodeće stranka, ma moramo ih skroz zaustaviti u stvaranju normalne i Europske BiH. Voli te tvoj Mile iz Laktaša!
Kakvi BiH sudovi? Pa to su interesne institucije koje su totalno ovisne (sto od medjunarodnih mufljuza sto od domacih nazovi politika). To vam je isto kao prica o slobodnom novinarstvu. Raji se prodaje demagogija o slobodama a iza zavjese se valjaju goli kriminal i razbojnistvo. Fuj. Zemlja zvana komedija je zaista cudo nevidjeno.
Oni ne znaju da je nas sud sam sebe vise puta osporio.