Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kad smo vec kod imena koji nosis.reko bi da upravo ti imas ta svojstva.
gospodine 92 g izveden iz svoje kuce,ne bulazni bolan.ne pricaj gluposti.pojma o pojmu ti nemas
U BiH sudovi rade protiv zakona i sve dok bude tako BiH ce biti na dnu ljestvice po svim pokazateljima.U Federaciji su politicari nedodirljivi u RS-u je privatni sud Milorada Dodika.
Ici do kraja i financijski uništiti entitet nastao na zločinu i genocidu......
Bas tako,u tom smislu su juce citav dan Novalic i Zvizdic bili u BL sa Zeljkom,zbog nekih kredita mmf-a
Sve akb naplatiti dok im budzet i resursi ne odu u PM.
Za Abu Azrel.Pitas o kakvim logorima.O istim onim logorima,gdje sam i ja bio.Posvjedoceno Video zapisima koji su obisli svijet.Gdje si ti rodzen,i u kojem prostoru i vremenu zivis.
Kako da isplate kad Dodik cak i policiji vec 45 dana kasni sa platama,nisu dzabe Novalic i Zvizdic juce cio dan bili u BL za Zeljkom za kredit mmf-a.Bez tog kredita vise nema plata ni policiji RS-a a ni Bizona,znaju to oni dobro
Samo nastaviti sa podizanjem tužbi,sve će doći na naplatu