Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zašto onda plaćamo sve ove političare kad nam je Visoki džabe?
Koje glupo pitanje
zašto plaćaš profesore pored rektora?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dejton je zaustavio rat ali isto tako dobili smo ovu lakrdiju od sistema.
svaki sistem je lakrdija ako se prema tome tako odnosiš
Bosnje trebaju Dejton postovati. Dobili su 20% zemlje na poklon. Zato pssssstttt.
Davno je mnoge predsta nike terebalo otjerati.ovaj za sad nije podmicen.
Nezavisne drzave ne postoje, to su izmislili komunisti, samo postoje Suveren Drzave-Nacije, bilo da su Republike ili Monarhije.
Ustavni sud potvrdio da smo protektorat…kakva jadna zemlja
Visoki predstavnik je moderna titula za kolonijalnog gubernatora.
Protektorat.
vi ste nesposobna zamjena za visokog predstavnika i treba vas ugasiti
"Institucija visokog predstavnika je zamjena za parlamentarno nacionalno zakonodavstvo" Svaka odluka VP ima clan 4, koji kaze da je njegova odluka privremenog karaktera, I traje sve dok je ne potvrdi Suveren-zakonodavac (instutucijs Nacionalnog Parlamenta BiH)
Ustavni sud u kojem sjede tri stranca, donosi odluku na nivou države koji donosi stranac. Da, nezavisna BiH. 27 godina nakon rata... Ok, nekome to odgovara. Ali šta za 10-15 godina ako se te okrene? Pa bude odgovaralo drugoj strani.
svaka država na svijetu je obavezana međunarodnim ugovorima, sporazumima i konvencijama... svima stranci određuju u nekoj mjeri
Svijet nije dopustio da BiH bude građanska država. Takođe nije dopustio da se rat nastavi, kad je počelo oslobađanje teritorija jer nema nijedne muslimanske države u Evropi. Tako da jedino su mogli da sklepaju državu koja je u pravom smislu Frankenštajn, jer drugačije nije ni moglo. Zato mi nikad nećemo više normalno živjeti, ali zato neće ni drugi. Svud je haos u svijetu, a biće još gore. Ne voli niko muslimane i tačka.
BIH je medjunarodni protektorat.Drzava koja je trebala da ispuni svoje obaveze.Da integrise treritori povrati ustavotvornost da povrati svoj suverenitet.Drzava koja jos uvjek nije uspostavila mehanizme drrzave koja moze sama uparavljati svojim suverenitetom i koja moze odgovoriti svm izazovima.Dakle BIH jos uvjek nakonsko trideset godina nije suverena nema svoju saamstalnost.!?
Znas li ko je Suveren u BiH???
Gebote koja istina... Pa ustavni sud kaže da država nema institucija. a skoro 30g kao neki mir
Ovaj protektorat, pardon država bi možda i bila funkcionalna da muslimani nakon svega opet nisu većina. Dokaz da je dejton samo primirje jeste podjela po etničkom ključu, entiteti, kantoni, brčko distrikt....
Sranje
Dokle više ovaj visoki predstavnik. Brate vrati nam državu kakva je bila, Republika Bosna ( bez i Hercegovina, to je vještački nametnuto), sa 5 - 6 regija i sa 2 doma, građanski i narodni sa svim narodima sa određenim vitalnim narodnim i ljudskim interesima što štite narode a ne stranke i kladionice i mafiju i nosi se visoki.
Kosova je za BIH - Izrael. Mi smo to riješili, imamo izbore, demokratsku vlast savezništvo s SAD, EU nam samo dođe kao radno mjesto što i jeste.
Albanija ima dvije američke baze, centar je specijalnih operacija za Balkan naše brigade ratuju u Ukrajini u internacionalnoj diviziji. Savezništvo košta, ali Srbi više ovamo neće nikada, nikada.
Naši momci u Ukrajini i SAD bazama stiču potrebna ratna iskustva na američkoj opremi i to protiv Rusa, nemam se ja čega plašiti za sudbinu Kosova i Albanije ali vi treba da se zabrinete, imate zmiju od 49% koja se primirila i čeka svoj trenutak a ameri puno ne haju za vam, niste se pokazali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)