Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbacimo maske,slobodno se krećimo,jačajmo imunitet.
samo kada ti pocnu umirati otac i mati koji te hrane jer si ocito parazit nemoj ici drecati da ga lijece , vec budu dosljedan , vodi ga na piramidu i Torabiju
Svedska samo preporučuje,nisu uopste obavezne.Sigurno nisu gluplji od nas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema niko pravo staviti u obavezu maske ,potvrdio ustavni sud,samo kao preporuka,tko misli da ga maska štiti neka nosi.
Ustavni sud BiH podhitno ukinuti. Skup korumpiranih budala.
Nije korona Tajči, da ludujemo ove noći a milion mrtvih
Sve dok je idiota trajace i korona, a fadi ce preusmjeravat novac, ha ha
Šta bi se desilo kad bi se Ustavnom sudu obratili sa zahtjevom da li je u skladu sa Ustavom Europske konvencije da se vozi automobili sa lošim Izduvnim gasovima, da se u objektima konzumiraju nargile, duhan izd. Isto ko što neko ima pravo da to konzumira, tako ja imam pravo na čist zrak šta tad
Platio sam kaznu za nenosenje maske u roku od sedam dana u 50%. Postoji li sad mogucnost da uradim povrat sredstava?
Molim vas ja sam dobio kaznu za nenosenje maske i platio sam istu u roku od sedam dana u pola cijene. Dali sad mogu uraditi povrat uplacenog novca?
@Edinvedo
Da smo mi društvo kako treba, ne bi nam niko trebao naređivati i nametati neke mjere, dovoljno bi bilo samo educirati. Maska i distanca štiti nas i nama drage ljude. Ako nam je stalo do nas sami i naših najbližih, nikakve naredbe i mjere ne bi trebale bi da ulaze u razmatranje da li su ustavne ili neustavne. Pošto živimo u državi gdje je većina stvari neustavna, kršenjem ove neustavnosti barem pomažemo sebi i društvu u cjelini.
Čuj ustavni sud dao rok da nastave sa neustavnim radom te da ljudima i dalje naplačuju neustavne kazne. Pa ustavni sude daj im rok da građanima vrate opljačkane novce. E Bosno hebem li te korumpiranu i primitivnu.
Kako ih nije ukinuo?! Naravno da jeste, ali rik izvrsenja nije “odmah” vec za mjesec dana kako ne bi doslo do trenutnog haosa
1992...hodi da ti dam terapiju.. Rokčeš mnogoooo
Ustavni sud miješa kruške i jabuke...neka onda puste sve da radi...nocni klubovi...kafane...pa ko nam je..e mater? Sta bude bude...kakve su to nebuloze?
Ne vezano za ljudska prava i te gluposti, ali nosenje maske na otvorenom je totalna budalastina.... To treba ljudima na volju ostaviti...
Ojj hljebe. Ljudi umiru na svakom koraku, a oni se bakcu ljudskim pravima i slobodom kretanja, kao ono "nema veze sto je zaraznost ogromna, ne mozemo zabraniti ljudima da se krecu i narediti da nose maske". HAHAHAHAHAHA Jedina smo "zemlja" na svijetu koja ima taj "problem". Fuj Bosno!!
Mjesec dana. Kada će pandemija biti gotova. ahahahaha kako ih zajebavaju. do boli XD
Osim što je neustavno, nošenje maski na otvorenom je više štetno nego korisno.