Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
60% stanovništva živi ispod granice siromaštva, a oni se uhvatili brojanja krvnih zrnaca 25 godina nakon rata. Pa j.bote ko da ćemo živjeti 400 godina, pa eto da sačekamo dok se oni ne dogovore o konstitutivnostima i nekonstitutivnostima, pa će se onda okrenuti ekonooooooomiji. Idite svi u 3 lijepe!
Sad kad smo vidjeli da Putin vozi kamaza , mislim da je došlo vrijeme da Dodik polaže za C kategoriju.
Zašto Dodiku ne smata ovaj problem nekonstitutivnosti Srba u HNK i još tri druga kantona? Pa zato što mu je važnije pljačkanje sopstvenog srpskog naroda skupa sa Čovićem i Bakirom od prava Srba u Federaciji