Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KADIJA TI NUDI A KADIJA TI I SUDI pa tako i ovdje
Bego dobio si nogu u skladu sa UStavom ! DOsat više SDA policijeske države, Više nikad da ne kroči bar u Tuzlanski kanton !
Od glasačke baze izabran, uzimao mito nije radio i normalno ne samo on da leti nego svaki izabrani ! AKo se isto može desiti čimbeniku na državnom nivou što ne bi Begi, pa nije božiji poslanik. Drugo je FBiH, samoblokirajuća tvorevina gdje je takvo nešto praktično nemoguće OD OPOZICIJE bez prethodnih izbora. A smejne nesposobnih SDA premijera i ministara od same SDA u FBih smo vidjeli koliko god hoćeš !
sad znam odakle izraz je*e se Bege
"...Bege Gutića, u zahtjevu označen kao premijer Tuzlanskog kantona..." OVDJE SE ČAK I SPRDAJU SA NJIM. Heheheh. E moj Begane, koji si ti ušljo.... pa to je za ne povjerovati. Čovjek koji je od tebe stvorio nešto, on te je i uništio. Mali si ti za Mirsu,,, mali.
Ovim seljačkim geljom neće ni sud da se bavi. :D :D :D
Bolji je bego bio nego svi prije njega,uradio je dosta posla,ali se nazalost zamjerio sa don kukom,mafijom iz sijene https://youtu.be/cmsynvocsLg
@Harry Callahan u redu je botcino,zaradio si sendvic za danas
hahahaha SDA zlikovce skratiti za glavu je jedini rješenje. Povješati zelenu fašističku bandu
he moj Guticu bolje da se nisi kofrcio sad si sve izgubio
Nije Ustavni sud već je sud za pranje novca i čuvanje pravilnika o ustavu
E moj Gutiću, zgutilo ti se pravo 😂 hjeba te Kukić pošteno 😂
Ahahahahah Beganeee hajd kući ba i spremaj se za suda jer biće svega 😂😂😂😂😂