Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovim notarima uzet uzorak krvi, kad ih covjek slusa koliko su pametni i dok drze hvalospjeve o sebi tacno pomislim da nisu sa ove planete... Dunovic je politicar za svaku pohvalu, covjek sta je god uradio dalo je nekog rezultata.
Svaka čast Dunoviću!! Notarima je omogućeno da pljačkaju narod na osnovu povlaštene i dikriminatorke pozicije a da pri tome za usluge naplaćuju basnoslovne cifre.
Sve pohvale za ovu presudu i apelaciju.
Da hoće ih ukinuti skroz (Notare), ni za što keš otimaju.
Polupismeni pisari se uplasili za egzistenciju...sada ce morati zaraditi platu 😁
E ove ne možeš često čuti u medijima, ali su ovo najveći lopovi ove države
95% ugovora je obični šablon. Samo promijene ime prezime datum i broj i masno naplate. Stvorena posebna kasta, djeca im nasljeđuju notarstvo. Ima ih odbijaju ovjeriti kad je manji iznos u pitanju, nemaju oni vremena za to. Dozvoliti svakome sa pravosudnim da postane javni bilježnik.
oj trebinje trebinje kad me vidiš *ebi me
neki sud proglasio nesto.......sto svejedno niko nepostuje.........predlazem da se samoukinute