Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustavni sud drzave BiH, a r.mrska, nestace! Nego ce.te, kako vam je zivjeti u sredini koja lezi na kostima nevinog naroda Dali nekada po nocu imate kosmare? Grize li vas savjest, st.oko, ako ga ikako imate???????????????
\"Znate šta, 15 godina nakon Dejtona ipak smo došli toliko daleko da možemo javno reći da država koja nema Vrhovni sud nije država, a BiH Vrhovnog suda nema! To znači da treba stvoriti ustavne okvire koji će omogućiti BiH da se suoči sa izazovima budućnosti, a to je približavanje Europskoj uniji.\" Jelko Kacin.
Sami sebe zavaravamo. Banja Luka sve vise lici na Europski grad. Bojim se da je jos jedna institucija BiH protjerana iz RS. Oni vode svoju politiku i trude se da se svaki dan sve vise udalje od BiH.
pa srbi to fino rade dok bosnjaci spavaju,pogledaj samo sutra koliko ce bit javnih izjava bosnjackih politicara na ovu skandaloznu odluku genocidne tvorevie,a da ne pisem o bosnacima,sve neke nezaenteresovane u bilo cemu sto se tice sadasnjosti i buducnosti bih-e...svi su bosnjci cjelokupno kriv za ovu katastrofalnu situcaiju,koliko je gradjana kucnulo na vrata tihicu,silajdzicu,zlatku da trazi odgovre gazelnja bosne i hercegovine od gt-e i pripremanja odcjepljnja,gradjani su ovce sto se tice bosnjaka i to one prave...ali kad vise ne bude bih-e kasno ce svi kukat ,sta su radili ovih petnaest godina?
Kakva ba Banjaluka ovi novi krmad tove po balkonima ,grad zaudara na baljagu,sve gradske parkove zauzeli samostalni poljoprivredni proizvodjaci i josh doveli neki dan cigane trubace na trg da im sviraju, djuskali su sa njima cjelu noc.....pravo neko rece prava kasaba ,,ala,, Leskovac...... Vjerovatno se pale na Kusturicu tj. Nemanjicu i njegove nadri filmove..... A Dodik ih levati sa referendumom da bi dobio sto vise vremena da jos sta chapi ,a onda samo jednog dana dok im kaze:,,ja imam vilu na dedinju a gdje cete vi,, isto sto je Seselj rekao kninskim Srbima 92...
Ahahaha, pazi ovog sandze sto se jedini batrga na cinjenicu da islamska zamisao muslimanskog teroriste Ba.lije Izm.etbegovica, vise NE POSTOJI!!! Ture, nema vise Bosne, a to vase 22% mozete nazvati i \"Velika Bosna\" ako hocete, nama ne smeta :)))))))))))))))))
I sta kazu, 1. aprila-? Valjda nije šala... Ha ha, neka vas, šta ćete i ovdje HA HA HA umirem od smijeha!!!!!
A šta je do sad sud nekakve BIH radio u Republici SRPSKOJ ? Dobro su se sjetili da to zatvore.
Hajde \"kaurinu\", reci jesi li Bosanski, srpski, albanski, makedonski, hrvatski, bugarski.....kaurin????? I vise dajte vise jednom taj referendum hahahahaha, majku vam je.em odvratnu, genocidnu!
oo turci sta talasate bosna postoji jos samo u vasim supljim glavama bosna je nestala 92 na referendumu kad ikad cete to da svatite REFERENDUM 92 to je bio kraj bosne ona vise nepostoji pisite vi sta ocete arlaucite prijetite na terenu stvari su drugacije gdje je vas otac nacije aljo slabo vas je za;j;e;bo a vi arlaucite u svom jadu i bijedi nemocni da bilo sta ucinite R E F R R E N D U M 92 kraj bosne treba samo mrtvaca iskljuciti sa aparata jer i evropi je dosta a vi onda u svoj tor od 24 % i uzivajte i slavite vi vase \"dobijene \" bitke
Vidi majmune ce..icki, kazes nema BIH, a svi srpcici koji ne priznajete istu, imate BiH pasos, BiH licne karte, BiH ambasadu, BiH tablice, na granici vam stoji BiH zastava itd.......prema tome, crknite genocidi, majku vam vasu zlocinacku! Zato vas nitko ne voli i nece sa vama da imaju posla....ubi se srbine, ljudski izrode!!
hahahahahaha, bjezi CE.TO, majku ti tvoju i tvoju \"casnu herojsku istoriju\" hahaa, pascu sa stolice! Ma koju istoriju imate vi, majku vam guslarsku...sve izgubljene bitke slavite. Je.bo li te deda Milojko sto te je lagao uz gusle, dok ti je pjevao lazi!
kraj drzave BiH-e!ako ste vidjeli nedavno jedan clanak de se pise \"VRHOVNI SUD REPUBLIKE SRPKE\" a BiH-a nema VRHOVNOG SUDA znaci da nema ni drzave,fino Alija,Suljo,Harise,ZLATKO?ZELJKO,fino ode BiH-a u triPM-e! a samo kad vidis gradjane BiH-e koliko se interesuju sta im se desava u drzavi onda se i ne cudit sto ce se odvojit genocidna tvorevina,oni ne spavaju vec danju nocu grade,rade, ne cekaju vec uporno konstruisu dok politicari i gradjani veceg entteta spavaju i na kraju ce lijepo popusit genocidnoj tvorevini,dobit ce te sto ste i zasluzili!
@Suljo 30.01.2010. u 22:47 A sto si ti, pi.cka ti materina opancarska! Bio serv, kmet, vlah, Bosanac,.....sad hoces da si srbin???? hahaha, bjezi, pas ti mater brabonjavu! Suljo POturice Srbin ima opanke,gusle,jezik,casnu herojsku istoriju,,sve .. a sta vi POturice imate?? Aaaa OTPADnice/ci turske orjentacije a u zadnje vreme i Saudijske =Vahabijske orjentacije. Ni s kim se istorija nije tako ansalila.........kao s POturicama. Mesa Selimovic Srbin s dna kace.
samo tako nek idu van iz r srpske sve sto ima bilo kakve veze sa laznom monstrum frankestajn drzavom bosnom napolje iz slobodne srpske nema vise turskog zuluma