Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUSTITE NAS DA ZIVIMO!
@drinaobicna. koju je odluku ustavnog suda do sada i jedna mafijaska familija ispostovala...
Pusteni smo da zivimo. Svima je tesko, ovo je iskusenje. Pridrzavajmo se mjera da imamo najbolje ljeto!
evo imam komsiju koji ima preko 65 god hitna nece da mu dodje u dom zdravlja ne moze ni zbog zabrane kretanja a ni oni nece da ga primea covjek ne moze sa postelje da ustane od ledja,e sta da radi ovaj covjek nego da tuzi sve redom i izetbegovicku i solaka i fadila i fahru .....al u strazburu i sigurno hoce jer vidim da su mu ugledni advokati dolazili
U ratu je bolje bilo...
Zar je trebao mjesec dana da se to skonta!!! Nema veze !!!
Ali u doba vanredne situacije se mogu krsiti i ljudska prava ako u poredzenju se stite veca prava, pravo na zivot i zdravlje. (Ako mjere imaju smisla naravno, kod penzionera imaju jer su ugrozena kategorija, kod mladih se mogu opravdati losom kontrolom roditelja). Nije samo Bosna donijela mjere i njemacka je, i ona time ugrozava ljudska prava.
Tko ih he'be, nismo nikad poštovali odluke Ustavnog suda pa nećemo ni sad počet. Oni su tu za foklor, da se svijetu pokaže da i kod nas to ima.
Žena Bil Gejtsa poručila: Spremni smo za globalnu katastrofu -https://tinyurl.com/spremni-za-katastrofu
Super, neka sve otvore, da prirodna selekcija odradi svoj posao
Volio bih da nikad niko nikakve restrikcije za izlazak za vrijeme korone izdao, da pomre sto vise ove stoke
ma pustite sad ustavni sud to hoce da skrenu temu usta je utroseno toliko srestava mi smo ispostovali sta su trazili od nas sad ide druga pandemija ito gora po nas.poz
Sta ce biti sa ovim ljudima kojima su izrecene kazne?
@HerHilmija trebaju tuziti drzava, pa onda pojedinac i sokaka, za kresenje ljudskih prava i diskriminaciju
Znalo se to sve ... i vec sam govorio o ishodu presude..
Velika hvala apelantici L.D. koju novinari(licemjeri) nisu spomenuli u tekstu, koja se ciljano ili ne bori za prava sugradjana!
Trebamo mi vise koristit nase gradjansko pravo na sud i tuzbe, krse se nasa prava redovno od strane vlasti.
A sta je sto nas politicari kradu godinama !!!
Od ovog naroda treba dici ruke i pustiti da se desi Italijanski scenario...a onda ko prezivi narod koji je bio protiv svega normalnog u zatvor.
@BHsin a tebi je normalno da se krse ljudska prava jel?
Pozdrav. Zbog ovakvih mjera koje su donešene ja svoju majku moram zaključava ti u kuću jer je ne smijem prebaciti za Konjic kod sestre zato što nas ima dovoljno da je pazimo. A sa nekakvim zakonima je zaključan. Zvala sam i policiju ljudi mi nisu mogli ništa reći zbog zakona Moja majka je dementna osoba koja mora imati pažnju svake vrste. Hvala vam na mogućnosti da se oglasim