Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo već sve dogovoreno oko rasparčavanja lešine. I sad odjednom opet zloglasni UStavni sud BiH ! Eh da su iz tog suda PRAVOVREMENO otjerani strane sudije, sada bi uz potporu vjernog Čovića prošla suprotna verzija presude: DOZVOLJAVA SE i nalaže svima vlastima da se ALumina prenese Pavgordu, čitaj Dodiku, čitaj Putinu. U skladu sa principijelnim nemješanjem države u privredu u procesu privatizacije boljeg dijela BiH - Srpske :)
@morave Stajao sam ti na sestri, samo nek je tebi dobro. A ko se drži mikrofona i to se zna, a i ko se drži za spolovilo.
E sad ce neko najebat za 6 mil koliko je Pavgordom platio Litvancima.
@Sarajlia1979 Sto si usao onda na vijesti?