Komentari (491)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad biste vi znali koliko o tome niko ne priča u BL... Koliko su i ukidanje 9. januara i refendum ispolitizovani od strane SDA i SNSD pred izbore... Gadi mi se sve ovo. DAJ BOLAN NARODU DA ZARADI ZA KOMAD KRU'A. Lako je njima zajebavati se sa nama. Ima hiljade na računu, a ja nemam para otić zub popraviti...
"Sile koje nasrću na Bosnu umorit će se, mi se nećemo umoriti" Predsjednik Republike Bosne i Hercegovine Alija Izetbegovic.
Trezor like this.
Las Vegas zaboravio ti islamista hercegovinu...
Ovo kao da je Dodo narucio, sad pobjedjuje na izborima100%. Vec vidim predizborni slogan;Jedini heroj RS u borbi protiv podivljalih muslimanskih hordi,Milorad Dodik. Nadam se da ce se oduziti Baketu za uslugu,ustvari i ne mora ima Bake vjernu glasacku stoku.
Kontam sam da napišem komentar u vezi ovih što govore 23.7% : Unsko-sanski kanton 4125 Tuzlanski 2649 Sarajevski 1277 Zeničko-dobojski(osim Žepča i Usore) 3011 Goraždanski 505 Srednjobosanski(bez Viteza,Kiseljaka,Busovače,Dobretića i Kreševa)2500 Hercegovačko-neretvanski(Konjic + pola Mostara + Jablanica) 1957 Posavina(Odžak) 158 još ako kontam pola Brčkog 246 to je 16428/51129(povšina BiH)= 32.1% Kontao sam ovdje cijelo Jajce kao naše,ali nisam pola Stolca tako da je to ok.
Ma ne zamaraj se sa dikromatima pola njih su teški duševni bolesnici a ima i onih što se samo zezaju jer nemaju preća posla.
Sta prebrojavas, sve je to BiH, 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ocekujem da Baki pocne kmecati kod Incka
REFERENDUM!
Ba-ja se malo za...., ponelo ga , eeeejjj , ba-ja ..a preSdnik , a,....broj cipele 47....ejjjjj.... Sledi, krivična , apsana, sankcije , bankrot i ..... PS dok se ovo gore ne desi , preporučujem šumnjacima da čitaju sabrana dela eminentnih srpskih književnika , braće Tarabić. Tamo sve lepo piše....
nemojte ljudi vise.zao mi nasih bosanskih srba hahaha
filozof1 nemoj da ti bude žao bosanskih bošnjaka...
Ustavni sud nije igračka da se Dodik igra njim. Ja svakako Dodika vidim iza rešetaka uskoro...
alfa centauri slabo vidiš ...
ne bih da vrijedjam bilo koga ko je dao komentar, ali ne razumijem vas nikako. Sta vi obicni smrtnici imate od svega ovoga (referenduma ili ne). dodika i bakira i ostalih seronja. oni sve ovo rade samo da odrze svoje fotelje. a vi jadni, vjerojatne nemate posao, nematre osnovne uslove "normalnog" zivota. I rat??? Vi biste ratovali?? ne serite, uvijek je bilo da pas koji laje ne ujeda...
vidi ovog đikana što pokušava ispasti lažni moralista, najgori su takvi
hahaha ne brini se ljudino ne ratuje se na klixu samo malo prcamo srbe hahah
Ovaj ustavni sud je upravo dao legitimitet drugom referendumu. mozda kakir i njegovi booosnjoooci ne znaju da po medjunarodnom pravu svako ima pravo na otcepljenje ukoliko mu se zabranjuju elementarne stvari kao sto je praznik. kakire hvala sto si ubrzao.
Uhapsiti Dodika dok nije zbriso u Rusiju.sto prije.
Salihoviću, sada si ti na redu! Postupi po zakonima Bosne i Hercegovine. A, da znaš da te sigurno neće podržati Dodikova bratija iz HDZ-a BiH!
They got their balls, is Dodik going to lose his?
Trpaj ne vadi ga iz posrpke bulje....
AJMO BOSNJACI DA ZAPJEVAMO I DA SE RASTANEMO KAO BRACA.
najbolje da se rastanemo tako što će te masovno preko drine
Vas će spasiti samo traktori, nikako pjesma!