Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irina Lovrić je odavno izgubila status zaštićenog svjedoka!
Nikada nije ni imala status "zastićenog svjedoka". Ne provaljuj se.
Pitajte novinari Hasima Šabotića zašto Irina još uvijek ima status zaštićenog prijavitelja korupcije i da li je bio u ljubavnoj vezi sa njom? Malo po malo kockice se slažu. Sad će Božović tužiti Agenciju za borbu protiv korupcije i uzeti ladno 200 tisuća.
@Petak13 Nije istina! Irina Lovrić je davno izgubila status zaštićenog svjedoka.
E jes mi zao jadni ljudi ni krivi ni duzni :D :D :D
Protiv koga se god vodi proces,komentar je:"Nevina sam.to je politicko-medijska hajka protiv mene.
Nase pravosudje inace poznato po efikasnosti.. aha.. jedino ako treba nekog za metar drva zatvoriti, tu su majstori. Ovo ostalo su "nasi".
@CapCarap Pitajte novinari Hasima Šabotića zašto Irina još uvijek ima status zaštićenog prijavitelja korupcije i da li je bio u ljubavnoj vezi sa njom? Malo po malo kockice se slažu. Sad će Božović tužiti Agenciju za borbu protiv korupcije i uzeti ladno 200 tisuća.
Iduca presuda, Ustavni sud presudio da je Tijana Ajfon nevina.
@Limeta Nevina je
Gledaj ko god od njih bude optuzen komenrar je da su nevini i da je to protiv njih bila medijska hajka i kampanja...zbog njegovog izbora. Eto mediji lazu