Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doso Mevlid tobe.... Al okasnio.. Neka te u hladovini.
Samo se malo salio, pogersno ste ga razumjeli :)
interesuje me zašto je obrisan moj komentar ?!?!??!. Možda i KLIX baš ne voli spominjanje nekih Velikana SDA koji su pare zaradili pljačkajući i otimajući od naroda . Ali ne mogu vjerovati da se briše komentar iste sekunde.
pogotovo zato jer ništa nisam izmislio već sam samo podijelio nešto što sam našao kao informaciju na internetu. http://thebosniatimes.ba/clanak/7352 Hajde opet obrišite molim Vas lijepo.
nije valjda da se kaje ?? !!!
MOREL JEDNO PITANJE? KAKO JE SEBIJA DOBILA IME? JEL JOJ MATER TJELA DAT IMA SRBIJA PA SE ZAEBALA JER MNOGO JOJ IME LICI NA SRBIJU SRBIJA SEBIJA ISTO DA NEKO RETARDIRAN IZGOVARA SRBIJA PA ISPADNE SEBIJAAAAAAAAAAAAAA AHHAHAHAHAH
jedini retardiran ovdje si ti !
Kratke 'tole, duga brada, kalašnjikov, ambasada! Al što jes jes, dobi čojk 18 godina (zasluženo) a Rastoderi i njemu slične kockaste glave što ubiju narod dobiju 5-6 godina.
Fakat sam isto htio napisati. Ratni zlocinci isto po 10-15 godina i vrh glave dobiju a ovog pavijana zbog vatrometa nagu..li sa 18