Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ti pomogne Minka, jače ste kada lažete u duetu. Za to ste i rođene.
Plači Vasvija, plači !
A sto ova gospodja ima stav, i to svoj. Ovo je najcesce tvrdnja kakvog krivca, ko je.be odluku suda ja imam stav i to je inda zakon. No kad branis krimose udje ti taj stav u krv
To je onaj isti sud čije odluke važe samo u kancelariji gdje su donesene, ali ti što tamo rade i sude imaju vrhunske plaće i beneficije, tamo niko ništa ne čita, jebe se njih za apelacije, sve te njihove odluke su plod interesa i politike po principu " MOJ-TVOJ "
I u Ustavnom sudu su svjesni da će ih Vidovićeva dobiti apelacijom u Strazbour, jer zakonski temelji po kojima su donijeli ovakovu svoju presudu o njenom statusu nisu u skladu sa europskim zakonodavstvom. Mnogi predmeti vođeni pred domaćim pravosuđem upravo su padali kao zrele kruške vani, što jasno ukazuje na opravdanost reformi sudstva u BiH. Upravo to se dogodilo i sa predmetom Sejdić Finci koji je presuđen vani, pa se ni tada nije našlo potrebitim uskladiti naše sudstvo i zakoni.
Strazbur je katastrofa od suda: pun je prava bez mrvice pravde!
@Cohers Objasni to Dervi Sejdiću I jakovu Finciju
Kazu žene " u mene na poslu" : Vasvija je dobra, ona je Branila Nasera u Hagu. Platio joj je u naturi! Što će reći žene su u suštini ljubomorne i lože se na opasne momke! ;)
U naturi, kao i u novom procesu. Sa 300 000 KM akontacije!