Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima BiH uvijek je bilo i bice. BRAVO!!!!!
Dodiku samo još vjeruju ljudi sa 3 zuba, golf dvojkom i primanjima do 400 KM. Blentav čovjek stvarno
Tako je ⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦 Republika Bosn i Hercegovina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo !!!
Tako je ⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦 Republika Bosn i Hercegovina
šta kaže krme?
Jos kad bi takizvani ustavni sud bih imao nadleznost u Republici Srpskoj, nacin i snagu da svoje odluke sprovodi pa da ovo sve i ima nekog smisla... ovako su obicni 🤡🤡🤡
Konacno pozitivna stvar i vraca povjerenje u Ustavni sud BiH .Poslije izbora imacete pune ruke posla u punoj slobodi i prava da donesete vase odluke za ove nase korumpase i ove Dr Mr bez diplome.
Sta kazu Išume?
Sad ce Dodik sav zapuhan press odrzat
na sljedecoj "skupstini" nek im Mile dovede onog harmonikaša da nesjele bezveze
Pa šta vi mislite da im je bio cilj prijenos nadležnosti? Znaju da nema ništa od toga i baš ovo im je cilj da Ustavni sud obori, a oni su kod svojih glasača pokupili poene.
a kakav crni prijenos nadleznosti pa i sam je duduk to znao da od toga nema nista ali treba prodati pricu debilnim glasacima
To važi samo ako Parlament Republike Srpske prihvaća odluku ustavnog suda BiH. Ako tu ima neregularnosti onda je ustavni sud mogao prenijeti predmet javnom tujžiocu BiH da pokrene postupak protiv te stranke i Republike Srpske.
Kakva je takva je, ali ima i BiH pravni poredak. BiH je drzava 🇧🇦🇧🇦 Drzava iznad svega.
Znači nivoi mjesnih zajednica mogu samo tamburati u prazno 😂😂😂. Dođe državna institucija i kaže džaba ste krečili 😂😂😂
Hajmo chetnici uglas: Jedna si jediiina ⚜️⚜️⚜️!
Nekada su romi bili kraljevi zabave, a sada je tutulu Ceribase naslijedio MR Dodan
E hebiga Duduče,opet si slagao!!!!
Stokka genocidnna