Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA sam nanijetio da vas uništim i nema tog suda koji će me spriječiti u tome. Ipak ja moram zajahati u ministarsku stolicu kako bi ostvario privatne interese i poboljšao biznis koji se odavno ljulja
POSEBNA PODRSKA AHMETOVICU KOJI JE VEC MJESECIMA ZRTVA SVIH ZAVJERA GENOCIDASA SRBA DA GA SKINU S POZICIJE !!! Ovo nije ni podrska bilo kojoj partiji VEC PODRSKA COVJEKU KOJI SRBIMA GENOCIDASIMA SMETA !!!
cim hrvatska udje u eu srbi i hrvati ce proglasiti vlast na tri cetvrtine teritorije bih
Nama izbori i ne trebaju, SDA mora u vlast da ne bi bio prekrsen vitalni nacionalni interes Bosnjaka, HDZ radi nac. interesa Hrvata, SNSD- radi nac. interesa Srba. Ma ukinite izbore da ne trosimo novce na njih, a ostale stranke ako pretenduju na vlast nek slobodno zakljucaju kancelarije.
Cuj ugrozen vitalni nacionalni interes Bosnjaka zato sto SDA nije vise na vlasti, ma najbolje da promijenimo ustav a clan 1. da bude: SDA stranka uvijek je u poziciji, sve dok postoji. Radije necu biti Bosnjak nego se uclanit u SDA. Nije ugrozen vitalni nacionalni nego vitalni ekonomski interes uhljebasa i dinastija koje ste stvorili u javnim preduzecima i institucijama.
kuca do kuce
Otkud to da je ROM vitalni bošnjački nacionalni interes? zar nije dosta pseudobošnjaka i kriptoroma ,kriptojevreja,kriptošiptara u SDA?
....ako su ovi uhlebaši vitalni nacionalni interes onda se ja dobro pokeharim na taj naciointeres.Treba odje..ati Tihija i Genjca , ćuj nacionalni interes.Da poppi.diš od muke.
samo ovi iz sda su bosnjaci ako nemate certifikat od sda niste bosnjaci
Treba ih sve smjeniti i ukinuti stranke, parlament, skupstine i sve ostalo vezano za to.
MATICAR, DEFEKTOLOG, HODZA I PRIUCENI PROVINCIJSKI EKONOMISTA SU S T V A R N I BOSNJACKI NACIONALNI INTERES. AFERIM !!!