Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati hoće da legalizuju Udruženi Zločinački PodUhvat koji su sproveli........međutim, hrvatići neće vam proći............SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Velika greska bakira je sto je ovog medjeda probudio iz njegovog zimskog sna, s tim da ima on i ljetni san .. pa ce bakir biti opran pred UN, a mile ce biti jos fin a i dalje Mile tumaci Dejton umjesto tog medjeda...
OHR je rekao - popis iz 1991! Šta je tu sada sporno? Dodik i Čović, koji bi htjeli da se radi po njihovom čejfu??? Pa nemože - a to sa penzijama Fadil da riješi odmah, tako mu je najbolje, policija ga neće odbraniti. A administracija kada bude prilegla na posao i riješila sve što im se nakupilo za ovih dvadeset godina. Fadile ako si našao načina da daš pare propalim preduzećima iz Mostara onda nađi pare penzionerima, oni su ih sigurno zaslužili!
Znaci ti netrebas reagovati nigdje prije dokte ne pozovu.
Balije su mislile da je OHR postavljen da ispunjava njihove muzicke zelje.
slažem se, ustvari OHR je tu brotiv nas bošLJaka
Idi molm te!
sta treba traziti fasisto, ti trebas da reagujes, to ti je posao. BGM previse si ti placen za jednog rusitelja BIH.
OVAJ ZABRINUTI PO POTREBI SPAVA A PO POTREBI SE JAKO BRZO BUDI. PITANJE JE ZA ČIJE ON POTREBE RADI? ZA GRAĐANE NERADI SIGURNO.
Je li neko misli da ce odluka biti promijenjena?
nek se i on probudio i izrazio zabrinutost. ha, mozda ga iz manjeg entiteta ipak zavole zbog ove reakcije. pa neće govoriti kako djabe prima platu od 20K €
Ovi naši ŠANERI su doktorirali ŠANERSKE VJEŠTINE, pa vrte i narod i OHR !!! EU je uložila milione EURA u REFORMU PRAVOSUĐA !!! Reformisali su HARDWARE(plate, namještaj, opremu, zgrade....), ali nisu reformisali SOFTWARE(stručnost, efikasnost, politička neutralnost...) !!!
Uložili su oni u pravosuđe sve , samo da se nedođe do pravde.Narod trpi svu štetu njihovog učinka. SVE SU UČINILI PROTIV OBIĆNOG GRAĐANINA DA NEMOŽE DA PRIĐE TOM NJIHOVOM PRAVOSUĐU.
Ma kakva implentacija Aneksa 7? Ko ce se jos vratiti, kad i oni domicilni se masovno iseljavaju u Njemacku.
OHR je najveca neprijateljska organizacija ove drzave. Inzko mora biti proglasen persona non gratom jer svjesno opstruise sve procese i napredak svojom pasivnoscu. Najveci uhljeb u BiH, plata 25.000€.
slažem se, a iz priložene fotke se da dobro primjetiti da više nije uopšte zabrinut, što mene veoma zabrinjava
Veći neradnici i od naših političara (što izgleda skoro nemoguće).