Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce donijeti .. moze samo odbiti ali levatine su to opake .. ukenjali kao i sa onom apelacijom Ljubic ...
Da bi se racionalno smanjilo financiranje ovolike administracije onda ako vec ministar pravde Grubesa koji ionako provodi odredbe i zakone R. Hrvatske onda po logici stvari i nejma osnova da postoji ministarsvo pravde na nivou BiH nego bi taj resor mogao da preuzme ministar pravde R. Hrvatske sa cime bi se sigurno i Kristo saglasila.
Klixaši, ako preuzmete clanak od nekog tamo nepismenijeg od vas novinara, onda ga bar pregledajte i ispravite pravopisne greske
Sudske presude se automatski sprovode ili taj Sud ne postoji, jel tako? Kakva apelacija Borjane Krišto onda, šta ćemo sa proslavom 9. Januara? Jel se sprovodi ta odluka, a ako ne - jel su pohapšeni i sudski procesuirani svi koji su odgovorni za nesprovođenje presude Ustavnog suda? U sred Moskve su 1993. tenkovi pucali na zgradu Parlamenta zbog nesprovođenja odluke Suda. A šta radi nepismena SDA talibanska sirotinja? Prducka u pauzama očaja.
@osmond Pa nebitan je primer. Misliš da Amerikanci ne bi dovezli tenk u sred Njujorka ukoliko bi neko dobro zabarikadiran kršio odluke Vrhovnog Suda, nepismena SDA talibanska sirotinjo? Ili misliš da bi Amerikanci samo slegli ramenima, kao SDA Fekalistanci i produžili svojim putem?
@osmond Pa i mene je sramota kako nam dobro ide - vidi gde smo mi, a gde je nepismena SDA talibanska sirotinja? Mi završavamo autoputeve, oni nemaju ni vodu.
Pa šta ovaj Sud i ima da razmatra ikad više - prethodne presude se ne poštuju, odakle potreba za novim?