Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRŽAVA BOSNA I HERCEGOVINA🇧🇦🇧🇦❤❤❤
ne razumijete vi da je raspad BiH samo fantazija kao da će bilo koja druga država se raspasti.
Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Okacite odluke o dud....hocemo djela!
I sta sad?Opet isto??Dodik u toku dana...ne priznajemo sud,odluku,stranci u sudu....I onda ide 10 dana hrvanja oko toga...vidjeno,prevazidjeno..hajmo dalje
Ne može nošnji vodit državu bez stranaca. Jbga , glup i nesposoban , šta bi sad. Eto , dali su Vam državu vašu što ste i tražili. Jedino što znate je prosit , krast i žalit se. Zasucite malo rukave , Bakire , Čoviću , Dodiku i riješite nešto sami. Ne može 25 godina samo nacionalizam i must narod.
Ko ćeka taj i doćeka. Svaka čast ustavnom sudu 👍
Ovo nije zakon ni protiv koga, a važi za svakoga. Ko god negira genocid treba da odgovara. Jer ti koji negiraju da li su spremni uzeti nož i zaklati nečije dijete, pucati u bebu, silovati nečiju majku i sl. Ako ima takvih, onda su isti kao i oni koji su to radili. Dva najveća mjesta genocida su Srebrenica i Jasenovac.
Da li se mr Vriljika oglasio 😁
Hapsi Dodika i pravac Zenica. Šta se čeka?
Jest bio genocid. Ali što isto tako promptno taj Sud ne donese odluku o sprečavanju omalovažavanja naroda ili entiteta? Dokad ćemo gledati kako su komentari tipa "RS genocidna tvorevina" ili "Srbi negodican narod" top komentari, bez da vlasnici istih krivično odgovaraju?
Molimo da se ovi sa Pinka I Hapy televizije, koji negiraju genocid zabiljeze u policiji te poslati naloge za hapsenje na sve granicne prelaze. POD HITNO.
e hajd sad pisnite četalji?
Dodikov i neprijateljski zadatak je da se što više dnevnica uzme za bespotrebne i besmislene sjednice, da bi se osiromašila državna kasa. Nakaradno, ali tako je
Kad bi se stvarno sprovelo ovo i da se stvarno kaznjavaju osobe, pa dnevno bi morali pred sud izvest 1,000 ljudi. I tako svaki dan. Nema od tog nista.
Eto zivi bili pa vidjeli koliko ce se sprovoditi...
Ovo je još jedan u nizu nasrtaja na srpsku nejač...
Ma ove odluke nisu obavezujuceg karaktera nazalost sve dok nema mehanizma sile koji ce natjerati na isto. Ne moze se sa stokom drugacije.
Kazna od 2 do 5 godina zatvora i velika novčana kazna, mada treba to povećati na 20 do 30 godina zatvora, ko negira genocid, sprema se da počini novi !
Tesko ce se ovo moci presudjivati jer je se kosi opet sa ustavom i osnovnim ljudskim pravima tj pravo na misljenje i pravo na slobodu izrazavanja! Na zalost ali ovo je slijepa ulica! U negiranju neceg nema prijetnje niti namjere, to je isto kad bi mene presudili zato sto nisam vjerujuci u krscanstvo itd! Primjer negiram postojanje Isusa itd To se nabolje rijesava motkom po ledjima dok zucne kao sto je u Tite bilo, kakav sud, pendrek preko ledja je zakon!