Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo ko uvjek u sridu!Imas pozz od zmaja!
joj sto se ovi baliyanderi vole predstavljati drugacije. valjda zbog cinjenice da su ih svi prokuzili i da svi bjeze sto dalje od njih ko\' od govneta !!
Bolje je biti stranac u kulturnoj i civilizovanoj drzavi, nego domaci u svojoj ako je to BiH. Brrrr...ledi ti se krv u zilama od primitivizma!!!
AKO MORAM BITI STRANAC, BICU U NEKOJ DRUGOJ DRZAVI, NE U SVOJOJ. BAR MEDJU KULTURNIM SVIJETOM, A NE PRIMITIVCIMA!!!
Sto se mene tice, najradije bih da vam vidim ledja,brate...eto vam tamo, pa radite sto vam volja. Ali, eto, kad je taj nesretni zapad zapeo po svaku cijenu na nekakvoj BiH, mada to razuman covjek ne moze pojmiti zasto bas tako, a ne ide, onda sto manje dodira i kontakata, sto manje, to bolje, brate...Jedno je sigurno, nikada me niko, nikad i nigdje ne moze prisiliti da zivim u mjesovitoj balkanskoj sredini, ne, ne i ne. Dosta bilo, brate...Ko voli, nek izvoli, ja ni po cijenu golog zivota!!! Ebes zivot kad je samo pitanje vremena kad ce biti ugrozen, pa glavu da spasavas, da li sutra, ili za 20 godina, ili 50??? Pa, dovoljno je ugrozen od bolesti, zalosti, neimastine, muke i borbe za opstanak, jos da mi neka budala pali kucu!!! Ma, jeste vi po glavi izgorili??? NIKAD!!!
Bili ste tad manji od makovog zrna, kleli se u lojalnost i vjernost svojim komsijama i onima od kojih ste potekli, a onda ste samo prvu priliku cekali, pa se pripandrcite i austrougarima, i Hitleru, i crnom djavolu, a svaki put vac nacale, pa onda ispusite...lulu mira sa Srbima, ebali vas oni, koji su se sa vama udruzivali, trebalo je to davno odhebaus!!!
Sto se tice \"krvolocno patoloskih bratija\" i njihovog djelovanja, ebi ga, neki djelovali vijekovima, pa izigravaju zrtve, malo dobili po p..., samo zato sto su mnooogo zas.rali ranije, sta ces...a sami i trazili, ebi ga, vi ste bili samo za nijansu manje krvolocno patoloski i ovog puta, ne vidim za sta se bunite...zalbe i predstojbe uputite u Ankaru, sto vas nisu poveli sa sobom onomad, kao onih 9 miliona, ebi ga...obecali ste tad da cete biti lojalni gradjani a ne izdajnici...bice da ste bili manje radikalni nego sad, onda kad vas Crni Djordjije zaganja po Balkanu, bilo je bjezite noge, us.ra vas g.uzica!!!
Kad smo kod izvinjenja, zar ne mislis da bi prvo tvoji trebali da se izvinjavaju za turke i handzare, pa tek onda da pominjes noviju istoriju? Doduse, od vas niko ni ne trazi nikakva izvinjenja, sta ce kome izvinjenja nego se ratosiljavaj fasista i okupatorskih dupeuvlakaca, mars tamo i ebite se sa Turcima i s kim ste vec navikli, Hitlerom, i ostlom bratijom!!! Pookenjam vam se na sve sto dolazi od vas, pa i izvinjenja, ne mozes generacijama i stoljecima jesti goovna pa se izvinjavati, sto je bilo, bilo, valja preventivno djelovati i razgraniciti se za sva vremena, jer bjezi od goovna, ako taknes, smrdi, pa taknuo ovako ili onako!!!
Sto se izvinjenja tice, ja nemam za sta da se izvinjavam, dal da se izvinjavam sto mi je kuca spaljena, familija rastjerana, ja pobjegla glavom bez obzira od vase najave \"demokratskih promjena\" u vidu islamske deklaracije tucaca kamena, krepalog alije!!! Kasnije neki poumirali prije vremena i u nedostatku zdravstvene zastite, neki glavu izgubili...i sto sam dosla u situaciju da ne smijem da odem na zgariste moje porodice, jer mi sleduje posjeta doktoru, odmah nakon toga!!! Rodni kraj sam precrtala davno, i proklela dan kad sam se rodila, i to zato sto moji preci nisu imali dovoljno pameti da se davno rjesavaju po hitnom postupku zivota sa vama takvima. Jer su stradali i u onom ratu, i prije toga, i u prvom ratu, i prije toga...pa dokle vise, mame vam ga spalim fasisticke!!!??? Mars!!!
@DrMr no sikiriki pobrini se ti o svojoj kolektivnoj srbskoj paranoji genocidnih bolesnih krvolocnih srbskih clanova masonske loze \"crna ruka\" ,aktuelne vojvode su im nacista tadic i jeremic,naravno mladic presidira crnim misama ko najkrvaviji vojvoda srbske nacije!Prijatno! BiH4EVER!
Naravno najglavniji problem je dal bi mi Bosnjani pristali sjednut s njom to je dilema...bi mozda kad bi nam Duki trazila oprostaj i izvinjenje za sve sto je njena krvolocna patolosko kolektivno bolesna srbska bratija radila cetiri godine civilima i nenaoruzanima po BiH-i! BiH4EVER!
@Bolkonski Duki je u dusi srpkinja sta joj mozes,al ponekad i ona napise neku pametnu ko npr da bi Bosanski domaci politcki lideri trebali bit konstruiktivni i radit za bolje sutra naroda BiH-e!Duki zamisli da vodimo debate direkno lice u lic kak bi ti se boje lica mjenjale od srece kad bi vidjela Bosnjacke efendije sve ljepsi od ljepseg a i duhoviti.Ma Duki bi se rastopila od meraka...hahaha ideologiju o velikoj srbiji bi bacila pod noge i pravo bi u seher Sarajevo na kahvu i cevape u srce Bascarsije.:-))) BiH4EVER!
i coco je totalno u kuurrcu dok ga likovi kao bolesno poremmecheni Pipo hvale i odobravaju. Pipo sine, jesi popio dovoljno onih sarenih boba?
@coco svaka cast jarane!!!Potpisujem!!! Iaz bratava i jedinstva skrivale s se srbske a i ustaske maracne sile koje su imale za cilj unistenje BiH-e,kolonizacija njenih teritorija i masvna etnicka ciscenja Bosnjackih civila!Dal si ikad vidio snimak ka d za vrijeme masakra hrvatskih civila u vukovaru krepali tudjman i krepali milosevic piju zajedno rakiju,na TAJ DAN?onda imas odgovore o svemu,znaci da je krepali tudjman zajedno sa krepalim milosevicem odgovoran za masakre u Vukovaru a i za sve sta se radilo po BiH-!Ko je drz\'o koncentracionalne logore po BiH-i srbi i Hrvat(ustase),al to sve neopravdava sta su sve centic srbi radili po Vukovaru,NE! Pocelo je u Vukovaru zavrsilo u Sreberenici!Don\'t forget!BiH4EVER!
i ovaj Balkonski prolupo ili je novi na ovim portalima pa nije ranije cuo za Dubravku Ducu bolesnicu iz Kopenhagena poznatijom kao Aurora. moj prijatelju, sa njom ti je diskusija unaprijed osudjena na glavobolju. ona ti je ako ne znas tezak slucaj poremecaja identiteta i osoba sa izrazenim kompleksima zbog porijekla i istorijsko povijesnih fakata. trudi se rospija da bude veca srpkinja od od nekog tamo iz Kragujevca ili Valjeva. djaba joj i vec ustaljena postapalica \"bre\". nju srbin kad cuje samo okrene ledja da neko slucajno ne pomisli da sa takvim poremecenim ima bilo kakva posla. najbolnije joj je ipak sto Kosovo ode a sto je sama izbjeglica i izgubljena za svoj rodni kraj njoj je to skoro nevazno. SAVJET! idi jadnice dok ti nije kasno i preseli recimo u Krusevac i disi punim plucima. crknut ces od muke u toj Danskoj vodeci cyber rat!