Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, jesi vaala i finom društvu- Pandurevička!
Prema Ustamujiću, mladi su krivi... I to mi nije prvi put da čujem nešto takvo iz usta političarčića. Dok preovladava takvo mišljenje među političarima ne treba da nas čudi što je ovakva situacija. Ustamujiću, mladi su već "zavrnuli rukave" dok su ispolagali tolike ispite i pozavršavali fakultete. Sad vi političari malo "zavrnite rukave" i napravite nova radna mjesta koje ćete popuniti stručnim, a ne podobnim kadrom.
Da, i to je dio problema. Zauzet ćemo se za sebe i pravac emigrantske države. A političari onda neka štele poslove i pametuju kome hoće...