Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet neki supljsk od Novalica. Novalicu jel te stid sto Tuzla Sarajevo nisu povezani?
Svaka mu cast najbolji premijer
Kako se samo sjetiste da i nezaposleni jedu hljeb.
E evoga mašala i za raju sa biroa ide lova konačno
Ukinite porez na netto platu, mamicu vam vašu
Ionako niko neće da radi, jedva nadjih irgeta za dnevnicu od 50 marka, a sad će još manje imat motivacije za poslom.
Ja sam već nezaposlen od moje 18 godine a ko taj obećani novac uvijek dobije ako ga ja u zadnjih 15 godina nisam dobio?
Ima ljudi koji su radilu 20 godina i dobije otkaz a vec mu 50 godina gdje ce se on zaposlit mora bit neka pomoc
Nije vam to na um palo prije 2-3 godine???ahhh...pa samo ste pred izbore vrijedni,spremni pomoci..zaboravio ja,oprostite
Naravno kao i svugdje u svijetu trebaju biti u obavezi da plaćaju naknadu nezaposlenim licima pa bi se onda možda nešto i radilo u tom Birou za zapošljavanje. Kod nas nije biro za zapošljavanje nego bi se trebao zvati biro za evidenciju nezaposlenih jer samo to i rade.
U Vladi sve idiot do idiota. Da išta znaju , znali bi da je na zavodu za zapošljavanje na listi nezaposlenih najmanje nezaposlenih. Većina ih po sopstvenoj želji radi na crno. I opet naše javne pare troše idiotski i dijele kako im se prohtije.
Hajmo malo poreska nek precesljaju malo olx i majstore koji zaradjuju po 5000km mjesecno a ne plate ni feninga poreza ni doprinosa drzavi sve ide iz ruke u ruku, da ne spominjemo da idu na crno raditi po njemackoj i vracaju se sa cistim neoporezenim keshom u torbi
Sve cu da ti dam samo da zaigram (barem jos 4 godine)
Kojim nezaposlenim osobama mamu vam Uvozimo turke Malezijce filipince a pola miliona fiktivnih nezaposlenih na birou
GRADITE FABRIKE IDIOTI...ŠTA ĆE NARODU SOCIJALA👎
Kako i gdje se moze aplicirati za ovu pomoc?
Sad bar svako ko hoće da radi može naći posao, ne radi samo onaj ko neće ili je baxuz. inicijativa je potekla od spodobe koja je tu zahvaljujući baxuzima a i on sam je jedan od naj većih. Sve u svemu čisti podsticaj baxuzluku .