Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kantonima koji kasne treba smanjiti financijske suporte ukoliko u narednih 48 sati ne završe svoj posao... garantiram, do sutra poslijepodne sve će to biti gotovo... Tako treba sa njima raditi...po džepu, pa da vidiš kako se piše tekst državne himne, kako se formiraju državni organi i kako se počinje dizati privreda...
Izgleda da je povoljnije biti politicar u BiH, i to onaj 17 po redu sa liste, nego direktor neke od najjacih fimi u svijetu.
Nadam se da I platu nece dobiti dok se čekaju ta dva kantona ?!
Ma haj ba sta ce se zuriti dok je bijelog hljeba i crnog Audi-a + dodatak za stan ... Kome ne valja moze slobodno da izadje sa liste kandidata ha ja.