Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beskucnici- 70% muskarci 30% zene Samoubistva 80% muskarci - 20% zene Smrtni slucajevi i povrede na poslu- 96% muski 4% zene Prosjecna zatvorska kazna za isti zlocin 58 mjeseci muskarci - 16 mjeseci zene Dodjeljivanje starateljstva 85% zene - 15 muskarci
još samo fali babićka, šćepina operska diva koja ne zna sastaviti jednu prostu rečenicu!
Cek, jesu li ovo zene na slikama ili?
Postoje zene koje nisu na grbaci narado a koje su izuzetno sposobne i strucne. Ove tri dame nek napisu sta su ucinile novcem graanakojim su placene.
Čuj ovo: "Svako četvrto dijete ima pravo na besplatne jaslice i vrtić, a do tada majka mora osigurati nekoga da ga čuva i platiti". Gospođo draga, postoji pojam roditelji i roditelji zajednički rješavaju ove stvari. Kad se već spominje plaćanje, ja sam se naplaćao, ali kao da je bitno ko od roditelja plaća. Ova gospođa možda živi u nekom kalifatu, šta li?
Third-wave feminism.
Kako bi ga ova pududlala hepo je ja
Treba njoj dobra debela povelika prangija.
A kad treba drva cijepati onda je to muski posao. Ccc...
hebo vam bog majku bezobreznu. kad po vlasicu utegnute guzove da vas konobari opale tu smo dobri
daju li konobarima gore da se prijavim???
Ko vas jebe.
Bravo, muškarcima iz BiH treba čestitati 8. mart... Kad su piçke najvećeee
Voli i ova Maja srat' da izvinete na rječniku. Obrazovanje i kućni odgoj su prva stavka i za muškarca i za ženu da se mogu razvijati u društvu i to je proces koji traje. Pogledajte naokolo koliko mladih djevojaka jedva da je završilo srednju školu (kao i momaka) i odma' trči da se uda. Lakše se udati za kakvog probisvijeta koji je odnekud zbavio auto i živi u maminoj kući, nego se obrazovati. Pa kad dođe do nasilja, a kuku, daj ravnopravnost.
Meni nije jasno zašto je ok obilježavati valentinovo, dan majki/ očeva i nikome ne smeta, ali na dan žena se dižete na prednje noge i bunite, zašto? Neka svatko obilježava što hoće, evo ja osobno majki kupim poklon na dan žena i ona meni, na dan majki ne kupim ništa, ali ne smetaju mi oni koji obilježavaju to...
Zar su ovo zene,sta je ovo ovako ruzno svega ti?
bas je tvoja bolja?
@yale Mr Zelezni
ja ću samo da vas pitam zašto u kladionici gdje se radi 6 sati dnevno u smjeni mogu samo žene da rade? Neću ni navoditi još 50 poslova gdje samo žene rade. Pametne žene će se izborit za sebe, ako treba i tako što će izmust muškiće do maksimuma..sve je ovo šuplja priča lafo uspješnih žena
Moram se donekle složiti sa top komentarom. Priroda je dala i ženama i muškarcima neke posebnosti i o nekoj generalizaciji neravnopravnosti najmanje su pozvane ove dame da to tvrde, jer same sebe negiraju.
Nisu svi vjernici da vjeruju u izmišljene likove. Jeste vi čuli za sekuarizam možda?
*sekularizam*?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)