Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dalila
Otvorim ovo super, otvorim Istagram, balinke sve gole, balija prevazisao gurbete. :)
...i kakve sad veze ima sto je Romkinja?
@Nike STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. Http://zalbe.vzs.ba
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. Http://zalbe.vzs.ba
Svaka cast , ovo je dokaz da su svi ljudi isti a bilo koje podjele su po meni za ljude sa low iq kao sto gospodin Grigorije nas Sarajevski George Clooney kaze , Svi smo mi nastali od jednog covjeka i jedne zene .Poz iz Sarajeva .
Svaka cast i kad bi bog dao da mnogi romi krenu njenim putem a ne uobicajenom stranputicom
Svaka čast devojko primer si za Romsku populaciju ..puno uspeha i zdravlja zelim ti..
Najmanje je vazno ko si, dok si covjek. Lutka lijepa! Sretno!
Svaka cast cestitam na usojehu, nadam se da ce dati podstreka i ostalim mladim ljudima da uce a posebno populaciji iz koje dolazi.
Joj đikančadi, smeta im i kad romkinja nešto uradi ccc
Bravo saso mange
roditelji...ako su normalni skoluju i bodre svoju djecu..
Sadikova rođaka?
ČIJA HE GOD RODICA , ONA JE ZA PONOS.