Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je dalila,dodji ovdje i uzivaj,plata tri stoje,a pemzija stoja
Cuvaj se ti ove semso da te ne oprasi..
Čuo sam da Šemsa napije svoje mladiće, seksualno iskoristi i izbaci na cestu iz pokretnog vozila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ja bih se vratio iz SLO sa 500.000€ da jih imam.
"jih imam" da li se to tako kaže na slovenačkom?
Jih, njihar, vangor, dolamo, otkle, nunde, tude....it'd it'd HAHAHAHA
slusam ovdje idiotske komentare tipa sta ce ovdje, bolje da je ostala, sto se vratila, itd. a to uglavnom od nesposobnih idiota koji sjede i cekaju da im babo da koju marku da "izadju na kafu". svaka osoba ima svoje razloge zasto radi to sto radi pa i ona sto se vraca u bosnu. vi koji komentarisete sta ce ovdje i da je negdje drugo bolje, hajmo pasos u ruke (valjda mozete zaradit 40km za pasos ako ga nemate i za autobusku kartu do najblize stanice za eu, tj. hrvatske) pa izvolite trbuhom za kruhom i trazite bolju zemlju. samo ne zaboravite - tamo cete MORATI da RADITE i necete imati vremena za KLIX! javite se poslije 10, 20 godina da cujemo iskustva.
Jah,ko da je tako lako negdje otici.
teks jebe lud zbunjenog
Bankar u Americi je jedan od najnizih poslova u Americi ! Sto je ovo cudo .
mislim svaka cast curi ali po cemu je ona toliko posebna da je zasluzila clanak. radi u banci i? haj da je osnovala kompaniju pa uspjesno posluje a ovako svako u razvijenim zemljama ko barem malo posveti se skoli moze dobiti fin posao u banci, kancelariji itd... po cemu je ona toliko uspjesna ja ne znam.
Clanak su napisali Amerikanci, klix je samo prenio sa uzasnim prijevodom.
Zivim u Americi I za posao u banci je dovoljna I srednja skola iLi dopunska skola !
Joj prevoda majko mila, uzas. Ljudi Dansku ocima nisu vidjeli, a u naslovu pise Bosanka koja zivi u Danskoj.
Zivjela je u Danskoj (sa familijom) od 1994 do 1997 godine u izbjeglickom naselju, a poslije su otisli za Ameriku.
Sorry @hornet+ ti si u pravu, bas sam procitala Americku verziju I vidim da I nije zivjela u Danskoj nego u "Danish sponsored refugee camp" in Jablanica, sto znaci ko god da je od novinara preveo/prevela tekst nema veze sa Engleskim jezikom.
Samo ti se vrati u pakao, jedva si i pobjegla i sada da se vraćaš gdje je bezlašće i sami politroni ovamo još malo pa svega nestalo, kad dođeš sa tim kleđom će ti reći da neznaš i da nisi sposobna niti obrazovana pa ćeš završiti kao i svi na biro evidenci kojem se moraš javljati da nebi izgubila ljekarsko.. Nisi ti ni svjesna šta je današnja BiH.
Kummashina jebem li ti svu familiju unazad sto i unapred dvjesta godina al pocev prvo od matere ti.
Mamu vam jebem nepismenu
Mamu vam jebem nepismenu
sigurno. tako pise pismen covjek.:)
Ko god daje prevodio text blage veze nema o zivotu. Gracac je selo koje pripada opstini Prozor citav rat je bio pod opsadom HVO nakon pada gracaca otac joj je odveden u logor a rest familije protjeran na opstinu Jablanica. Vecini je vidim krivo kad neko uspije u zivotu neznam odakle ovolike bljuvotine i psivke. Volio bi licno da vidim ove jebace pa da jebem i njih i matere im.
Ko god daje prevodio text blage veze nema o zivotu. Gracac je selo koje pripada opstini Prozor citav rat je bio pod opsadom HVO nakon pada gracaca otac joj je odveden u logor a rest familije protjeran na opstinu Jablanica. Vecini je vidim krivo kad neko uspije u zivotu neznam odakle ovolike bljuvotine i psivke. Volio bi licno da vidim ove jebace pa da jebem i njih i matere im.
Jebem li vam mater krvavi i anonimnu ovo djete mi je familija naprangijam vam se matere sta imate s ti jel je zabranjeno biti patriota i voliti svoje otac joj je branio tu zemlju Danske nikad nisu vidjeli dosli su u Ameriku i uspjeli Dalila njena sestra i brat su djeca koja su se napatila dabi uspjela u zivotu. Ponos su cjele familije. A vi mamu vam jebem neizdrkanu daleko ste od normalni ljudi.
Haaaalooo ba, kakva Danska??? Minnesota, Roosevelt... moze li se novinar sjetiti tih davnih casova geografije...
" Dalila Nurkić je rođena u Gračanici, međutim ne sjeća se kada su njenu porodicu neprijatelji istjerali iz njihovog grada ". Aman jarabi Gracanica je i za vrijeme rata a i sada vecinski bosnjacka , s toga se pitam ko je mogao da ih istjera :) Alaj valjate gluposti.
Nije Gracanica u pitanju nego "Grachac" blizu Jablanice. Novinar veze nema s prevodjenjem teksta! EvO originalna verzija teksta - http://www.inforum.com/event/article/id/434581/
treba nju na ispitivanje kod kakog psihijatra nisu ovo cista posla