Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa majku mu lakomislenu, moze li se malo ispratiti vremenska prognoza prije pentranja na Trebevic?
Jel istina da ih je Avdo Avdic prvi spasio
Nije to ništa. Preuveličavate. A jučer se tri dana Avdo Avdić, novinar FTV-a nadljudskim naporima probio do Žepe i dovezao trudnicu koja bi se svakog časa do prvog maja mogla poroditi i tako je spasio strave i užasa prirodnog poroda, kojim se u novijoj historiji svega tri osobe rodile. Bilo je biti ili ne biti. Da nebi Avde žena se do jugovine ne bi mogla poroditi. I nakon svega FTV u centralnom dnevniku jedva da je pola dnevnika posvetila ovom herojskom činu, koji je pohvalio i naš urednik Hadžiomerović a.s., inače moj dobar prijatelj.
Vremenske neprilike su prekinule snimanje brokeback mountain II
lazu ovo ih studenti spasili ^^
CEMU TA FOBIJA OD PEDERA? dA NISI I TI JEDAN OD NJIH?
Četiri mladića idu s Trebevića, dan biješe tmuran za njih. :D
Dnevno 3-4 sata rada na internetu , od kuce možete zaraditi od 50-200 $ sedmicno,bez ikakvih ulaganja! Za detaljnije informacije javite mi se na moj mail: [email protected]. Lijep Pozdrav 
mora da su se kresnuli da se ugriju malo
Poluistine? Hoces da kazes da GSS Jahorina nije iz Republike Srpske? Da CJB Istocno Sarajevo nije u Republici Srpskoj? Dudek, ti si blago obolio.... Ali ne brini, nisi sam.... Mozes cak i da se razmnozavas, \"hours of entertainment!!\"
Dnevno 3-4 sata rada na internetu , od kuce možete zaraditi od 50-200 $ sedmicno,bez ikakvih ulaganja! Za detaljnije informacije javite mi se na moj mail: [email protected]. Lijep Pozdrav
Ovi poluistinama pokušavaju da obmanu javnost. Istina je da je u pitanju Gorska služba Republike Srpske. Umreće od zavisti što nam sve funkcioniše.
ovom prilikom bi samo htio spomenuti kako užu tako i širu familiju ovim sitiejndželsima i njihovim lopatama.. bagro jasminova, beskorisna...cirkusanti.. je.bo li vas imamovic u rčma!!
Samo jednom se zivi ljubavi uzmi ti lopatu dame imaju prednost.
Hocete promjene zeljni Akcije ....,lopate u ruke i na party -lopata.