Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na čemu li je Hajriz doktorirao?
Sadite paulovniju :) za 6-7 sjeca
*6-7 godina
Da li ste se u tom svom uspjehu sjetili ugroženosti naših šuma? Da li ste se sjetili nelegalne exploatacije šuma? Da li ste se sjetili da šume treba zaštiti od bolesti, požara? Da li ste se sjetili da pitate da li BiH ima Zakon o šumama? Meni je drago da drvna industrija napreduje, ali se bojim da nije baš sve legalno. Da bi ljudi ubirali uspjeh, ne mogu samo otimati od prirode, moraju joj i uzvraćati i štiti je. ŠUME SE MORAJU ZAŠTITI! NELEGALNA SJEĆA ŠUMA SE MORA ZAUTAVITI!
jestel zaradili makar po hiljku?
puši qrc papak!
smucalo@ ti si pravi peder!!!!!!! Sta si mene počeo zezat. Idi jebi se sa svojim smucalom imenjakom, jer niste odavno. Futavac usrani, guzicu ne znaš oprat, papak nepismeni. MRŠ STOKO JEDNA GLUPA
...to klixe samo pozitivne vijesti hocemo..i ako se desi neko sranj...nemojte pisati,samo dobre vijesti objavljujte _